Cilvēki turpinās mirt: Vangas prognozes 2021. gadam

 

Zeme piedzīvos jaunas kataklizmas un briesmīgas slimības, un cilvēki sāks zaudēt prātu, un no tā viņi turpinās mirt, bet ne no pašas slimības. Šo nepatīkamo pareģojumu deva Vanga 2021. gadam.

Taisnības labad gan jāatzīst, ka Vangai tiek piespēlēti daudzi pareģojumi par nākotni, kuri ne vienmēr izrādās patiesība. Tomēr šo konkrēto publicējuši vairāki avoti, tāpēc arī mēs to pārpublicējam.

Ir uzskats, ka paredzētājs runā par kronavīrusu, kurš ir sagrābis visu planētu. Tiesa, gaišreģe teica, ka tiks atrasti medikamenti no šīs slimības: “Ārstēšana cilvēkam ir zināma, viņš vienkārši jāredz.” Varbūt mēs runājam par vakcīnu, ar kuru covid-19 tiks uzvarēts.

Turklāt Vanga pareģoja, ka 2021. gadā uz Zemes nokritīs milzīgs asteroīds, un upuru būs daudz. Krievijai bulgāru redzētājs paredzēja demogrāfisko krīzi, no kuras valsts varēs izkļūt, kaut arī ne tik drīz. Pēc Vangas teiktā, Krievija un tās iedzīvotāji izturēs visas grūtības.

Lasi arī: MEŽĀZIS: mīlestības un saderības horoskops ar citām Zodiaka zīmēm

Neskatoties uz šādām prognozēm, cerēsim, ka nelaimes tomēr apies mūsu planētu. Galvenais ir nezaudēt optimismu un saglabāt gan fizisko, gan garīgo veselību.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Pievienot komentāru