Ilze Viņķeles Tētis paziņojis svarīgu informāciju un atklāj noklusētās ziņas par Kariņu

 

Gandrīz vai katrs noteikti zina par Viņķeles notikušajām nedienām un par to, kas ar viņu notika pirms pavisam neilga laika, kad viņa vēl skaitījās kā Latvijas Veselības ministre. Tomēr ir pagājis laiks un pašlaik atklājušās vēl dažādas lietas. Lai arīdzen iepriekš daudz, ko varējām dzirdēt no pašas Viņkeles, tad pašlaik visā bija iesaistījies arī viņas tēvs, kas acīmredzami paradīja savu nostāju pret Krišjāni Kariņu un viņa veiktajām darbībām.

“Es pats jau iepriekš Ilzei bijau pateicis, kad viņa devās lielajā valdībā, lai kārtīgi padomā, jo Krišjānis Kariņš vien tāds sprukstiņš, briesmīgi bailīgs ir”, pašas meitiņas Ilzes negaidīto atlaišanu no Veselības ministres amata ir komentējis kādreizējais politiķis un labi pazīstamais ārsts Juris Galerijs Vidiņš.

Viņkeles tēvs nebaidījās izteikties : “Manuprāt, ka premjeram Kariņam vajadzētu iet prom no sava amata. Viņš taču meloja, ka Veselības ministre atteicās no koknkrētajām vakcīnām, bet tā nebija. Tie bija klaji meli, kā tad viņš vispār šādi var vadīt valsti? Es uzskatu, ka notekti nevar,” norādīja izdevumā Privātā Dzīve.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Pievienot komentāru