Ļoti tuvu nāvei: drausmīgi pasliktinājusies Krievijas dziedātājas MakSim veselība


Jūnija vidū dziedātāja MakSim tika hospitalizēta uz vienu no klīnikām Maskavā, jo viņa jutās slikti. Vēlāk ārsti nolēma izraisīt mākslīgo komu un pieslēgt dziedātāju pie plaušu ventilēšanas aparāta. Krievijas medijiem zināmaja jauna informācija par 38 gadus vecās zvaigznes veselības stāvokli. Pēc avota teiktā, māksliniece ir kritiskā stāvoklī. Ārsti dara visu iespējamo, lai viņas stāvokli stabilizētu, bet ar katru dienu tas pasliktinās. Pirms dažām dienām plaušu bojājumi sasniedza 75%, tagad šis rādītājs, pēc dažu avotu informācijas, ir 80%.

Tiek ziņots arī, ka dziedātāja pieslēgta ECMO (ekstrakorporālā membrānu oksigenācijas sistēma), jo plaušu ventilācijas sitēma vairs nespēj tikt galā.

“Marina (dziedātājas īstais vārds) ir palātā, kur viņu visu laiku novēro medmāsas. Ārsti savās prognozēs joprojām ir piesardzīgi, bet cer uz labāko,” saka avots.

ECMO aparātu ārsti lieto smagas akūtas elpošanas mazspējas gadījumā, lai asinis piesātinātu ar skābekli. Tas pacientam palīdz, ja viņa paša orgāni nevar normāli funkcionēt. Faktiski tas liek domāt, ka MakSim ir tuvu nāvei, ziņo eg.ru.


Citi šobrīd lasa:


Qries

Saite: Draiskas fotogrāfijas: Lady Gagas atrāda savu dibentiņu visā godībā


“Man nav šādas informācijas, es neuzticētos avotiem, kuri šo informāciju izplatīja, tas nav oficiāls paziņojums. Tagad Marinas stāvoklis tiek vērtēts kā ļoti smags, es lūdzu saprast ģimenes un tuvinieku nostāju – ikvienam ir tiesības uz privāto dzīvi, neskatoties uz to, ka viņš ir publiska persona, “- sacīja dziedātājas pārstāvis pēc informācijas parādīšanās.

 

Avots: tautaruna.nra.lv

Pievienot komentāru