Lūk, kādas briesmas sīpols slēpj sevī – Tas tiek noklusēts! Uzziniet pirmie …

Sīpolu ēd visi un bieži. Bet izrādās, ka sīpols var sevī slēpt briesmas, bet par to gandrīz nekad neviens nerunā. Vai jūs zināt, ka sīpola lietošana, kas ir tīrīts kaut vai dienu atpakaļ, ir ļoti kaitīga organismam? Ko tas viss nozīmē?

Sīpols tāpat kā ķiploks ir spēcīgs antibakteriāls un pretvīrusu līdzeklis. Bet ne vienmēr. Reizēm tie darbojas kā vīrusu un baktēriju magnēts. Ja šo augli atstāsiet notīrītu kaut uz vienu nakti, tas piesaistīts visas baktērijas apkārtējā indē – pat, ja tas atrodas ledusskapī!

Lasi arī: https://abiem.eu/lieliska-torte-plombirs-un-nav-vajadziga-cepeskrasns-sadu-torti-pagatavot-ir-vienkarsi-un-atri-bet-tas-garsa-atgadina-plombira-saldejumu/74515

Apēst to nākamajā dienā nozīmē vienlaicīgi aprīt visas šīs baktērijas. Bet tas var izraisīt kuņģa saindēšanos vai arī gremošanas problēmas. Labāk nelietot sīpolu ne kafejnīcās, ne restorānos, kur to tīra un sagriež laicīgi, jo tas var stāvēt sagriezts un atvērts vismaz pāris dienas.

1919.gadā notika diezgan baismīgs gadījums. Gripas epidēmija paņēma vairāk nekā 40 miljons cilvēku dzīvības. Amerikāņu ārsts centās atrast tam iemeslu, jo cieta daudzi fermeri. Viņš izpētīja kādas ģimenes paradumus, kas bija pilnīgi vesela. Ģimenes māte pastāstīja, ka viņas mājās vienmēr ēda sīpolu. Pārsteigtais ārsts nolēma izpētīt sīpolu zem mikroskopa. Izrādījās, ka sīpols ir pilns ar vīrusiem un baktērijām. Citiem vārdiem sakot, sīpols attālumā piesaista vīrusus un baktērijas, ja to atstāj notīrītu.
Lasi arī: Tu to noteikti nezināji! Slavens inženieris atklāj, kāpēc bijušās PSRS valstīs būvēja tik daudz 9 stāvu māju

Atcerieties, ka ir bīstami ēst sīpolu, kuru notīrījāt un sagriezāt vakar. Tas kļūst ļoti toksisks. Baktērijas, ar kurām pilns ir sīpols, var izraisīt dažādas infekcijas kuņģī pārlieku lielas žults izdalīšanās un gremošana saindēšanās dēļ.

Padalies ar draugiem!!!

Pievienot komentāru