“Mani nebrīdināja!”; iedzīvotāja sašutusi par blaknēm pēc potes

Pirms vakcinēties pret Covid-19, Andai šaubu nebija, taču pēc potes pirmās devas saņemšanas nepatīkamas blaknes pārsteidza nesagatavotu, vēstīja raidījums “Bez Tabu”.

Anda uzskata, ka cilvēki ir jābrīdina, ka pēc vakcīnas pret Covid-19 saņemšanas var būt nepatīkamas blaknes. Noskaidrojusi, ka atkarībā no vakcīnas ražotāja tās varot izpausties gan pēc pirmās, gan pēc otrās potes.

“Es saņēmu “AstraZeneca” vakcīnu. Jau pirmās dienas vakarā sākās drebuļi, bija paaugstināta temperatūra 38,7. Bija muskuļu sāpes, galvassāpes. Naktī bezmiegs. Nākamajā dienā temperatūra saglabājās 37,6. Bija slikta dūša, nebija ēstgribas. Pašsajūta kopumā ļoti slikta. Es teiktu, – pilnīga darba nespēja arī nākamajā dienā.

Lasi arī: Cilvēki turpinās mirt: Vangas prognozes 2021. gadam

Es personīgi pazīstu piecus cilvēkus ar ļoti līdzīgiem simptomiem pēc pirmās “AstraZeneca” vakcīnas devas saņemšanas. Daudziem bijis pat trakāk. Vakar runāju ar savu kolēģi, saņēmusi “AstraZeneca” vakcīnu, pagājusi jau nedēļa, bet joprojām bezspēks ir.

Mana kolēģe stāstīja, ka pēc “AstraZeneca” pirmās devas saņemšanas viņai bija ļoti izteikta tahikardija. Viņai naktī licies, ka viss, – varbūt jābrauc pat uz slimnīcu, cik ļoti traki bijis. Viņa par to netika brīdināta.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

Pievienot komentāru