Numeroloģija vēsta, ka cilvēkam – 9 dzīves. Kura pēc skaita – jūsu? Piedāvājam saskaitīt

Esiet dzirdējuši, ka „kaķim ir deviņas dzīvības”? Ļoti veca koncepcija, kura tiek nodota no paaudzes paaudzē, šķiet, attiecas arī uz cilvēkiem, raksta Revista Sufletului.

Viedā Sindi Maijersa nodarbojas ar astroloģiju jau 21 gadu. Sieviete veica dziļus pētījumus ar ne mazāk kā 10 000 cilvēku un nonāca pie fenomenāla atklājuma. Tas ir saistīts ar teoriju par iepriekšējām dzīvēm.

Skaitās, ka tad ja jūs nespēsiet sevi realizēt vienā dzīvē, tad jūs atkārtosiet ciklu, kamēr beidzot gūsiet panākumus. Jūs nevariet pāriet uz nākamo dzīvi pirms pavirzīšanās uz priekšu iepriekšējā.

Tā ir dvēseles evolūcija katrā dzīvē.

Uzziniet, kādā dvēseles evolūcijas attīstības stadijā jūs atrodieties un kādas mācības jums jāapgūst!

Aprēķina formula:

1.Ņemiet savas dzimšanas dienas un mēneša skaitļus. Pēc tam pievienojiet dzimšanas gada pēdējos divus skaitļus.

Piemēram: 24.jūlijs1967. gads = 2 + 4 + 7 + 67 = 80

2. Saīsiniet rezultātu līdz viencipara skaitlim.

80 = 8 + 0 = 8

3. Tādā veidā jūs uzzināsiet, kuru pēc kārtas dzīvi jūs izdzīvojat (mūsu piemērā: astotā dzīve).

Pirmā dzīve.

Tā ir pirmā fiziskā pieredze. Viņi izdara daudz vispārīgu fundamentālu kļūdu. Šīm dvēselēm viss ir jauns. Šie cilvēki liekas infantili, nenobrieduši un dažreiz arī egoistiski.

Jo jaunāka dvēsele, jo vairāk kļūdu tā izdara. Viņiem jāpieliek nopietnas pūles visās dzīves jomās – laulībā, vecāku lomā, pareizu lēmumu pieņemšanā. Lielākās grūtības viņiem sagādā mācīties, nevis dzīvot savā mazajā pasaulītē.

Viņiem jāiemācās izrādīt iniciatīvu. Viņiem tāpat arī vairāk jātiecas izprast attiecību funkcionēšanas mehānismu un būt vairāk atvērtiem garīgajai gudrībai.

Otrā dzīve.

Šie cilvēki dzīvo attiecību un mīlestības dēļ. Viņa zina, ka lai izdzīvotu, viņiem vajadzīgi citi cilvēki.

Viņiem patīk iepazīt to, kā strādā attiecības, to, cik nozīmīga un svarīga ir ģimenes, draugu, vecāku un partneru esamība.

Viņu pamata uzdevumi – būt pacietīgiem, cienīt un mīlēt citus.

Trešā dzīve.

Šie cilvēki ir piesardzīgi, viņiem patīk tradīcijas. Viņi parasti bauda finansiālu labklājību. Tie ir visizredzētākie cilvēki, kuri aug sabiedrībā un nekad nepametīs to.

Viņi izvairās no riskantiem pasākumiem un nevēlās uz savas ādas izmēģināt kaut ko kardināli jaunu. Viņi kā likums ir labi vīri un sievas, stipri orientēti uz ģimeni, uzticamiem partneriem un draugiem.

Uzdevums, ar kuru viņi saskaras, ir būt pārliecinātākiem par sevi, rast drosmi iziet ārpus pierastajiem rāmjiem.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru