Šeit ir apkopoti visi vairāk, vai mazāk noderīgi veidi, kā attīrīt nieres no smiltīm

Tie visi ir iedarbīgi.

Akmeņu veidošanās nierēs ir saistīta ar vielmaiņas traucējumiem, kas ļauj nierēs uzkrāties nešķīstošajiem sāļiem. Sākumā tie nosēžas kā nelieli kristāli, no kuriem vēlāk veidojas akmeņi.

Tiem cilvēkiem, kuriem nierēs ir smiltis, ļoti svarīgs ir šķidruma uzņemšanas režīms, raksta Healthy Builderz. Kādi šķidrumi ir jādzer, lai novērstu akmeņu veidošanos?

1. Ūdens

Standarta rekomendācijas ir izdzert 6 – 8 glāzes ūdens dienā, bet, kad vēlaties izvadīt smiltis vai sāļus, labāk izdzert 12 glāzes ūdens dienā. Labs veids, kā noteikt, vai jums ir nepieciešams uzņemt vairāk ūdens, ir jūsu urīna krāsa. Kad ūdens daudzums organismā ir par maz, urīns ir tumši dzeltens. Ļoti gaišs vai bāli dzeltenīgs urīns nozīmē, ka jūs dzerat pietiekoši daudz ūdens.

2. Ābolu etiķis.

Samaisiet 2 ēdamkarotes ābolu etiķa ar ūdeni, un šādu šķidrumu dzeriet pirms ēšanas, līdz simptomi ir pazuduši. Jūs varat dzert arī ūdeni kopā ar etiķi vienu vai divas reizes nedēļā, lai novērstu nierakmeņu veidošanos. Ābolu etiķis palīdzēs šķīdināt noteiktu nierakmeņu veidu, līdz tie kļūs pietiekoši mazi, lai varētu patstāvīgi iziet līdz ar urīnu.

3. Citronu sula.

Cits nierakmeņu problēmas risinājums ir citronu sula. Citrāts, kas atrodams citronā, ir plaši pazīstams ar savu spēju novērst kalcija veidošanos. Dzeramā citronu sula var palīdzēt ievērojami mazināt akmeņu izmēru un novērst baktēriju attīstību.

4. Dzeramā soda.

Jūs varat arī pagatavot dzeramās sodas šķīdumu, lai izvairītos no nierakmeņu veidošanās. Samaisiet 1 ēdamkaroti dzeramās sodas ar 300 ml silta ūdens, samaisiet un nekavējoties izdzeriet. Sārmainais dzeramās sodas sastāvs var palīdzēt mazināt urīna skābes saturu, lai novērstu akmeņu veidošanos.

5. Bazilika sula.

Jūs varat izmantot arī bazilika sulu, lai izvadītu smiltis no nierēm. Sulā esošā etiķskābe var palīdzēt mazināt nierakmeņus un mazināt sāpes. Tāpat tā mazina urīnskābes līmeni. Jūs varat izmantot kaltētas vai svaigas bazilika lapas, kad taisāt baziliku sulu vai tēju. To dzert var vairākas reizes dienā.

Tāpat no bazilika var veidot biezeni. Baziliks var samazināt asinsspiedienu, uzlabot asinsriti un pat samazināt cukura līmeni asinīs. Bet lietot to var tikai kursveidā.

6. Кokosriekstu ūdens.

Kokosriekstu ūdens lieliski noder nieru detoksikācijā, tā izspiež urīnu un izvada dažādas ķīmiskās vielas, piemēram fosfātus un urīnskābi. Viss, kas jums ir jādara, ir jādzer vairākas glāzes ar kokosriekstu ūdeni katru dienu.

ievērosiet pareizu ēšanas režīmu, piekopsiet aktīvu dzīvesveidu un katru dienu izdzersiet vismaz 2 litrus šķidruma, tad varat apturēt nierakmeņu veidošanos.

Ārstēt vienmēr ir grūtāk, nekā veikt profilaktiska rakstura darbības. Atcerieties to!

avots: lifter.com.ua

Pievienot komentāru