Uzmanību! Ķīniešu ķiploki pārpildījuši tirgu

 

Kāds populārs blogs <vrutmilife.com> atklājis nepatīkamu informāciju par Ķīniešu ķiplokiem – Kuru mēs pārpublicējām Latviešu valodā!

Par ķiplokiem kā lieliskāko līdzekli imunitātes stiprināšanai, veselības profilaksei un saaukstēšanās slimību ārstēšanai runā jau izsenis. Ķiploki satur antioksidantus, kuri labvēlīgi ietekmē asinsrites un sirds darbību. Pie tam vēl šis bīnumprodukts spēj pazemināt holesterīna līmeni asinīs.

Cilvēki, kuri audzē ķiplokus savā dārzā var būt droši, ka tie ir ekoloģiski tīri un kvalitatīvi. Bet tomēr lielākā daļa to pērk…

Ķiploku kaitīgums

Ķiploki var nodarīt daudz lielāku kaitējumu, nekā labumu, ja pirkt tos, kas ievesti no Ķīnas. Un statistika liecina, ka uz šodienu ķīniešu ķiploki sastāda 80 % no visiem, kas tiek piegādāti veikaliem un supermārketiem un reizēm pat tirgiem.

Izskatās tie balti, pēc taustes – cieti, svara ziņā viegli un absolūti nebojājas. Interesanti, kāpēc? Vai tiešām ķīnieši ir iemācījušies audzēt šo kultūru labāk par citiem?

Lasi vēl: Nāve pudelītē – tik daudzi cilvēki dienu no dienas izmanto šo līdzekli, neapzinoties, ka tas lēnām viņus nogalina!

Atbilde diemžēl ir ļoti vienkārša un skumja. Patiesībā šie ķiploki tiek apstrādāti ar kaitīgām ķīmiskām vielām, kas rada negatīvu ietekmi uz cilvēku veselību.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Pievienot komentāru