Kura ģimene ir visdraudzīgākā?

Uzdevums loģikai: kurā attēlā ir redzama visdraudzīgākā ģimene?

Psihologi apgalvo, ka jau bērnībā mūsu ģimene ieliek pamatus mūsu priekšstatiem par attiecībām un bieži vien nosaka to, kā mēs redzam pasauli. Piedāvājam jums pārbaudīt savu loģiku un intuīciju, atbildot uz vienkāršu jautājumu.

Kurā no attēliem ir visdraudzīgākā ģimene?

Apskatiet uzmanīgi zemāk redzamo attēlu. Kura no ģimenēm pēc jūsu domām ir visdraudzīgākā? Neprātojiet pārāk ilgi, uzticieties savai intuīcijai.

Atcerieties attēla numuru un uzziniet, cik tuvi jūs esiet pareizajai atbildei!

Un tātad, ko nozīmē jūsu izvēle

Ģimene Nr.1

Šī ģimene, kaut arī īsta, bet iespējams nav visdraudzīgākā. Kaut arī māte acīmredzami rūpējas par savu bērnu, bet nošķir viņu no tēva.

Ģimene Nr.2

Cilvēki šajā attēlā nav ļoti līdzīgi draudzīgai ģimenei. Pieaugušie nepievērš nekādu uzmanību bērnam, un viņš arī necenšas pieķerties viņu rokām. Šie trīs pilnībā var būt svešinieku grupa, kura iet pa ielu kopā.

Ģimene Nr.3

Cilvēki attēlā ir ļoti līdzīgi mīlošai un draudzīgai ģimenei. Vecāki apskaujas pastaigās laikā, pie tam tēvs neaizmirst turēt bērnu pie rokas. Bingo!

Nu, kā? Vai jums izdevās atrast visdraudzīgāko ģimeni? Kāpēc gan ar draugiem nepadalīties šajā uzdevumā? Lai arī viņi patestē savu loģiku un intuīciju!

avots: faiosa.ru

Pievienot komentāru