“Pfizer” vadītājs atklāj, kad gaidīt pandēmijas beigas

“Pfizer” vadītājs Alberts Burla, atklājis, kad cilvēki varētu sagaidīt pandēmijas beigas, ziņo 5-tv.ru.

Viņaprāt, gada laikā dzīve atgriezīsies normālās sliedēs. Tomēr pasaules iedzīvotāji būs spiesti pastāvīgi vakcinēties.

 

“Es domāju, ka mēs varēsim atgriezties normālā dzīvē. Es nedomāju, ka tas nozīmē, ka jauni (vīrusa) varianti neradīsies. Un es nedomāju, ka tas nozīmē, ka bez vakcinācijas varēsim dzīvot normālu dzīvi, ” saka uzņēmuma vadītājs.

 

LASI VĒL: Māte atrada savu nolaupīto jaundzimušo meitu pēc 23 gadiem. Kur meitene bija visu šo laiku un kā izskatās tagad

 

Šī organizācija arī veica pētījumu par savu vakcīnu drošumu bērniem no 5 līdz 11 gadiem. Pēc uzņēmuma vadītāja teiktā, eksperiments beidzās veiksmīgi, un vakcīna nerada nekādu kaitējumu šai vecuma kategorijai.

COMMENTS

  • […] “Pfizer” vadītājs atklāj, kad gaidīt pandēmijas beigas […]

  • […] “Pfizer” vadītājs atklāj, kad gaidīt pandēmijas beigas […]

  • […] “Pfizer” vadītājs atklāj, kad gaidīt pandēmijas beigas […]

  • […] LASI VĒL: “Pfizer” vadītājs atklāj, kad gaidīt pandēmijas beigas […]

  • […] LASI VĒL: “Pfizer” vadītājs atklāj, kad gaidīt pandēmijas beigas […]

  • <cite class="fn">atjurit</cite>

    Dr Young ir bioķīmiķis, mikrobiologs un klīniskais uztura speciālists. Viņš un viņa zinātnieku komanda ir apstiprinājuši La Quinta Columna pētnieku atklāto – Covid eksperimentālās vakcīnas satur toksisku nanometālu saturu, kas ir magnēt-toksisks, citotoksisks un genotoksisks augiem, kukaiņiem, putniem, dzīvniekiem un cilvēkiem – visai dzīvība uz planētas. Pfizer “vakcīna” pat saturēja dzīvībai bīstamus parazītus. Kopumā “vakcīnas” sastāvdaļas – starp kurām ir grafēna oksīds un kuras var ietekmēt ārpus mums esošie starojuma avoti – mūsu ķermenī rada toksisku ķīmisku un starojošu zupu. Ikviens, kuram tiek veikta Covid eksperimentālā injekcija, nopietni apdraud savu dzīvību.

    Dr. Young analizēja četru lielāko farmācijas uzņēmumu “vakcīnas”: Pfizer/BioNTech (“Pfizer”); Moderna/Lonza mRNS-1273 (“Moderna”); Vaxzevria by AstraZeneca (“AstraZeneca”); un Johnson & Johnson (“Janssen”).
    Liposomu kapsīdas ir tauku lipīdu kapsulas. Mums tiek teikts, ka to mērķis ir apņemt mRNS, lai aizsargātu ģenētisko materiālu no sabrukšanas, pirms tas ir sasniedzis savu mērķi – mūsu ķermeņa šūnas. Visas četras Covid “vakcīnas” satur salīdzinoši augstu grafēna oksīda līmeni, bet gan Pfizer, gan Moderna liposomu kapsīdi ir 100% grafēna oksīds (pēc mRNS ekstrakcijas).

    Grafēna oksīds ir citotoksisks, genotoksisks un magnētisks. Zemāk redzamais attēls parāda liposomu kapsīdu, kas satur grafēna oksīdu Pfizer “vakcīnā”. Liposoma piegādā grafēna oksīdu noteiktiem orgāniem, dziedzeriem un audiem – olnīcām un sēkliniekiem; galvas un kaulu smadzenēm, kā arī sirdij.

    Iepriekš mēs jau rakstījām par Spāņu pētniekiem, kuri atraduši eksperimentālajās vakcīnās un maskās indīgu nanomateriālu.

    Attēlā parādīts liposomu kapsīds, kas satur rGO, ko Pfizer izmanto savam produktam, lai transportētu grafēna oksīdu tam pievienojot liposomu kapsīdu īpašām mRNS molekulām, lai virzītu fGO liposomu saturu uz noteiktiem orgāniem, dziedzeriem un audiem – olnīcām un sēkliniekiem, kaulu un galvas smadzenēm. Attēls tika iegūts ar SEM-Cryo preparātu.
    Pfizer injekcijā tika atrasts arī Trypanosoma cruzi – parazīts, kura vairāki varianti ir nāvējoši un ir viens no daudzajiem iegūtā imūndeficīta sindroma vai AIDS cēloņiem. Nav zināms, vai tā bija tikai nejauša sastāvdaļa vai tika mērķtiecīgi ievietota, un tā būs atrodama visās Pfizer “vakcīnās”.

Pievienot komentāru