2020. gads ir kā puķīte, salīdzinājumā ar to kas gaidāms mums priekšā 2021. gadā

Pēc pareģes teiktā, pasaules gals pienāks 2021. gadā. Bieži piepildās slavenās Maskavas gaišreģes Matronas prognozes. Gaišreģe pasaules galu ieraudzīja tieši 2021. gadā. Pēc viņas teiktā, pasaulē sāksies briesmīgi notikumi, un tas viss notiek cilvēku nežēlības dēļ.

Slavenā pareizticīgo Maskavas svētā Matrona redzēja nākotni. Bieži vien viņas prognozes piepildījās. Pēc viņas teiktā, pasaules gals pienāks 2021. gadā. Ko gan mums sola nākamais gads?

Maskavas Matrona redzēja, ka visa dzīvība iet bojā. 2020. gada beigās dažās valstīs ir iespējami lieli apvērsumi. Cilvēki sāks apspiest skaudību, dusmas, vēlmi iegūt varu un naudu. Izdzīvot var tikai tie, kas cenšas nepiedalīties liela mēroga apvērsumos. Dievs soda nežēlību, vardarbību un citus grēkus.

Zinātnieki apliecina, ka pasaules gals ir iespējams tieši 2021. gadā. Gaišreģes prognozes jau ir sākušas īstenoties, no kurām viena ir par šī brīža situāciju visās valstīs. Pirms daudziem gadiem Svētā teica, ka cilvēki sāks mirt kā mušas, bet nevis kara dēļ. Uz Zemes kritīs vēl viens nāvējošs uzbrukums, no kuru pat nebūs iespējams izārstēt.

Zinātnieki ir pārliecināti, ka Matrona Moskovskaja runāja par slimību, kas sāka masveidā augt 2020. gadā. No tā jau ir miris liels skaits cilvēku. Tieši par vīrusu gaišreģe runāja un mēģināja brīdināt cilvēkus par masveida infekciju.

Lasi vēl: Atgriezīsimies pagātnē. Sievietes karā: kāpēc par to netiek runāts. Neviena nevēlējas iet bojā šādā apģērbā

Maskavas Matrona prognozes piepildījās

Jau agrā bērnībā Matrona paredzēja revolūciju 1917. gadā. 2020. gadā, pēc redzētājas domām, ticības trūkuma dēļ sirdī cilvēki tiks bargi sodīti. Daudzi saskaras ar nopietnām problēmām. Antikrista zīmogs ietekmēs nākotni, cilvēki nelūdz Dievu, viņu cietsirdības dēļ cilvēki tiks pie barga soda. Tomēr cilvēki nepiekrīt visām gaišreģes runām, jo citi slaveni ekstrasensi sola, ka drīz pasaulē valdīs miers un brīvība.

Avots: kurer

COMMENTS

Pievienot komentāru