Karma atbilstoši dzimšanas gadam stāsta par jūsu likteņa īpatnībām

Meva 3

Ātri pieaug. Raksturs neatkarīgs, vienmēr jauns un optimistisks. Pozitīvs, bet ļoti spītīgs un neciešams cilvēks. Grūti samierinās ar apstākļiem. Labākais vecums – no 34 līdz 38 gadiem. Domā tikai par vienu dienu. Uzkāpj uz daudziem grābekļiem. Ķermeņa uzbūve laba, spēcīgs un darbīgs, bet ir vājas kājas un problēmas ar nerviem.

Tieksme uz atkarībām, it īpaši narkotikām. Ja aizrausies un tas kļūs par ieradumu, tad tas būs uz visiem laikiem. Impulsīvs un tiešs cilvēks. Naudi iztek cauri pirkstiem. Nepavisam nav taupīgs. Darba ziņā ideālas ir tās sfēras, kur iespējama pašizpausme: skolotājs, orators, rakstnieks, muzikants.

Meva 4

Kopumā pozitīvs cilvēks, bet ar vāju gribu un bailīgs. Pēc dabas ievainojams un ļoti labsirdīgs. Ideālais vecums – līdz 38 gadiem. Ķermeņa uzbūve vāja, plata un liela piere. Liela iespējamība inficēties ar dažādām saslimšanām. Vāja elpošanas sistēma un zarnu trakts. Šīs karmas sievietēm bieži problēmas ar dzimumorgāniem.

Ārēji skaisti cilvēki. Nobriest agrīnā vecumā. Viņiem ir grūti radīt izturīgas un ilgstošas attiecības. Ģimenes veidošana ir maz ticama. Viegli aptīt ap pirkstu, apzagt. Nauda un citi materiālie labumi neturas. Kā darbības sfēra labvēlīgākas ir svētku organizēšana, saistība ar komunikāciju.

Meva 5

Neviennozīmīgs cilvēks. Gan labs, gan slikts. Gan pareizs, gan izvirtis. Gan mērķtiecīgs, gan slinks. Sarežģīts vecums sāksies 42 gados. Maksimāli attīstīts pašsaglabāšanās instinkts. Ķermeņa uzbūve stipra, organisms pats atgrūž dažādas slimības. Iespējamība slimot ar audzējiem, drudžiem, hipertoniju, problēmas ar zarnu traktu un asinīm.

Liela nepieciešamība pēc mīlestības. Tieksme dominēt. Veiksme nav biežs sabiedrotais, bet ātri atgūstas no zaudējumiem. Tieksme uz azartspēlēm, kā dēļ var visu pazaudēt. Šim cilvēkam vēlams vadošs amats. Tajā tas sevi pilnībā realizēs.

Meva 6

Labi attīstīta intuīcija. Pēc dabas līderis un jaunieviesējs. Vienmēr izvirza augstus mērķus un ar pārliecību uz tiem iet. Ar sevi apmierināts, un briesmīgi baidās no neveiksmēm. Labs vecums – 40 gadi. Ķermeņa uzbūve slaida un stūraina. Ātri pārstrādājas, iespējamas nervu lēkmes. Bieži sāp galva. Problēmas ar plaušām, kauliem un sirdi.

Attiecībās patīk gan dominēt, gan arī pakļauties. Labi komunicē ar naudu. Ātri nopelna un mērķtiecīgi tērē. Veiksme nav biežs viesis. No viņa sanāk labs tirgotājs, skolotājs, orators un sludinātājs.

Meva 7

Neaiztur emocijas, pēc dabas optimists. Māk pārliecināt cilvēkus un runāt publikas priekšā. Lielisks manipulators. Apvainojas un dusmojas, kad viņam nepievērš uzmanību. Ļoti uzmanīgs pret detaļām. Dzīve stabilizējas pēc 40 gadiem. Viens nespēj iegūt vēlamo, jo nepietiek uzstājīguma. Ķermeņa uzbūve vāja, var būt problēmas ar nerviem, dzimumorgāniem, nierēm, kuņģi.

Dievina brīvību. Rūpīgi izvēlas partneri. Lielisks jurists vai finansists.

Lasi vēl: Kas zināms: iespējams šo cilvēku grupa šogad saņems līdz 500 euro lielu pabalstu

Meva 8

Ļoti spītīgs, par sevi pārliecināts. Ja viņam ir kādi uzskati, tad tos ir grūti izmainīt. Konservatīvs, bieži uzspiež savu viedokli citiem. No skata ļoti mierīgs, iekšēji ļoti spēcīgs. Pēc dabas – vilks ar augstu pašvērtējumu. Ķermenis liels un veselīgs. Iespējama ateroskleroze, hipohondrija, problēmas ar mugurkaulu un nerviem.

Neizvēlīgs sakaros, bet nomierināsies, kad izveidos ģimeni. Panākumus gūst samērā agri, ļoti atkarīgs no naudas. Darbā izvēlas stabilitāti un drošību.

Meva 9

Ļoti jūtīgs un emocionāls cilvēks. Dzīvo spilgtu, bet bezjēdzīgu dzīvi. Neciešams un impulsīvs. Tieksme kritizēt visu visapkārt. No apkārtējiem sagaida pārāk daudz. Partnerus maina kā cimdus. Pēc dabas ir ideāliss, kas nicina materiālos labumus. Sasniedzis vidējo vecumu, viņam sākas kritums. Visās sfērās. Spēcīgs, elastīgs cilvēks ar vidēju miesasbūvi. Bieži mēdz būt sirds, acu, nervu slimības, bezmiegs.

Māk savaldzināt no pirmā acu uzmetiena. Veiksme nav liela. Naudas nav daudz un nav arī maz. Ir nepieciešamība pēc līdzekļiem, bet ir maz uzstājības. Bieži darbojas diplomātijas, aktiermākslas, mākslas sfērās.

 

COMMENTS

Pievienot komentāru