10 normāla vīrieša pazīmes: ne visi piekrīt, bet strīdēties ir bezjēdzīgi!

Vai esi tādus satikusi?

Daudzām sievietēm ir nācies dzirdēt frāzi “būtu Tev normāls vīrietis” – bet ko tas īsti nozīmē?

Tieši kādi ir tie “normālie” vīrieši? Vai tādi maz vispār ir?

  1. Normāls vīrietis tiek galā ar savām bailēm.

Arī vīriešiem ir tiesības baidīties – nav vērts tēlot varoņus. Viņi bieži baidās no ārstiem, trūkuma, neveiksmēm gultā, ceļa satiksmes negadījumiem un vēl no daudz kā cita.

Tāpēc, normāls vīrietis, kaut sakostiem zobiem, ies pie tā ārsta  (negaidot līdz mirklim, kad nepieciešama ātrā palīdzība), mācīsies ekonomēt un centīsies pelnīt vairāk, nebrauks dzērumā un pieņems, ka arī seksā dažreiz var būt neveiksmes. Un atrast visu augstāk minēto problēmu risinājumu uzskatīs par savu pienākumu, ne apkārtējo.

  1. Normāls vīrietis ļoti mierīgi uztvert fizioloģiju.

Viņu nebaidīs ne pēkšņi sākušās menstruācijas sievai, slikta dūša vai caureja bērnam. Tieši no šādiem nepretencioziem vīriešiem iznāk lieliski mīlnieki, jo tie izprot sievietes ķermeni tādu, kāds tas ir, neierobežojot to ar savām fobijām.

  1. Normāls vīrietis saprot sieviešu un vīriešu psiholoģijas atšķirības.

Viņš saprot, ka sieviete – emocionāla būtne, daudz sarežģītāka un daudzējādā ziņā neparedzama. Un vienkārši dod viņām iespēju būt tādām, kādu to ir radījusi daba, nevelkot laukā sarakstu ar pretenzijām. Tieši tur ir tā burvība saziņai starp dzimumiem! Ja vīrieši un sievietes būtu vienādi, kuram gan būtu interesanti?

  1. Normāls vīrietis skaidri zina, ko vēlas.

“Tagad es gribu gulēt, tagad esmu izsalcis, tagad esmu noguris. Pēc stundas es braukšu uz darbu, atgriezīšos 11 vakarā, šī ir mana pēdējā glāze” – kā viņš izlēma, tā arī izdarīja. Dažādās dzīves situācijās šādi cilvēki ātri aptver, kur nepieciešams atrisināt problēmas, tos ir grūti izsist no līdzsvara. To sauc arī par labi izveidotu atgriezenisko saiti ar sevi.

  1. Normāls vīrietis apdomīgi rīkojās ar naudu.

Tas attiecās gan uz tēriņiem, gan uz naudas ekonomiju. Viņš palīdzēs, kad nauda būs nepieciešama, tāpat arī atrunās no liekas naudas izdošanas. Un noteikti nenotrieks naudu azartspēlēs.

  1. Normāls vīrietis nemelo.

Viņam vienkārši nav par ko melot. Ne par to, cikos viņš aizbrauca mājās no pasēdēšanas pie draugiem iepriekšējā vakarā, ne par saviem ienākumiem, ne arī par ģimenes stāvokli. Viens ļoti vienkāršs likums: vienmēr sakot taisnību jau no paša sākuma, viņš sev nodrošina nevajadzīgu skaidrošanas par meliem.

  1. Normāls vīrietis necieš skandālus.

Dzirdot apvainojumus savā virzienā, normāls vīrietis pirmkārt tos apklusinās. Otrkārt, pajautās =, kur ir problēma. Treškārt – atrisinās to (kādā veidā – atkarīgs no problēmas). Ceturtā soļa nav un nemaz nevar būt, tāpēc normālu vīrieti uz skandālu izprovocēt neizdosies.

  1. Normāls vīrietis tiecās pēc mīlestības.

Viņš ir spējīgs to pieņemt un tāpat dod visos iespējamos veidos, viņš nemūk no jūtām un nekautrējas no tām. Tā kā viņš nav no skopajiem, tāpat arī lieliski tiek galā ar savām bailēm, tad šādiem cilvēkiem izdodās noturēt romantiskas jūtas līdz pat vecumdienām. Savu sievieti viņš mīļ ļoti patiesi un no sirds, sargā no briesmām un nedara pāri.

  1. Normāls vīrietis atzīst savas kļūdas.

Viņš vienmēr ir gatavs pateikt:” Es uzvedos muļķīgi, lūdzu, piedod!” Un vēl, viņi savas kļūdas vienmēr izlabo un nekad vairs neatkārto.

  1. Normāls vīrietis nekad nenodos savus bērnus.

Ne šķiršanās, ne apokalipse netraucēs viņam būt par tēvu. Savus bērnus viņš nekad nepametīs likteņa varā un neļaus apbižot.

Varbūt sarakstam vari pievienot vēl kādu iezīmi?

avots: lifter.com.ua

Pievienot komentāru