Apbalvojumu “Gada jēkabpilietis” saņems Vita Brikmane un Andris Grīnbergs

Jēkabpils pilsētas pašvaldības Apbalvojumu piešķiršanas komisija “Gada jēkabpilietis” apbalvojumam izvirzījusi Vitu Brikmani – Jēkabpils sporta skolas handbola treneri, kuras vadībā Jēkabpils sporta skolas sieviešu handbola izlase izcīnīja uzvaru Latvijas handbola čempionāta virslīgā sievietēm un Andri Grīnbergu – ilggadēju žurnālistu, publicistu.

Vita Brikmane apbalvojumu saņems par ieguldījumu un sasniegumiem sporta dzīves attīstībā Jēkabpilī.

Andris Grīnbergs apbalvojumu saņems par 60 darba gadu ieguldījumu žurnālistikā, Sēlijas un Jēkabpils dzīves atainošanu publicistikā un grāmatu “Kustinu dzīvi”.

Nominācija “Gada jēkabpilietis” šogad piešķirta jēkabpiliešiem, kuri katrs savā jomā nesavtīgi darījuši savu darbu un nesuši pilsētas vārdu Latvijā un arī aiz tās robežām. Paldies par jūsu ieguldījumu un šo darbu, kas darīts no sirds! Lai spēks turpināt iesākto, lai jauni izaicinājumi, mērķi un sasniegumi!

Apbalvojumi “Gada jēkabpilietis” tiks pasniegti Jēkabpils pilsētas svētkos 6.jūlijā, lielkoncerta laikā. Lielkoncerta norise plānota no plkst.18.00 Vecpilsētas laukumā, savukārt “Gada jēkabpilietis” nominantu sveikšana plānota aptuveni plkst.18.30.

Pievienot komentāru