Atvērto durvju dienās jauniešus aicinās savlaicīgi domāt par karjeras iespējām

Jau jūnijā daudzi jaunieši visā Latvijā absolvēs vidusskolu un liela daļa no viņiem turpinās mācības augstākās izglītības iestādēs.

Šobrīd, kad augstākās izglītības piedāvājums ir ārkārtīgi plašs, ir būtiski neapjukt un izdarīt pareizo izvēli, kas ietekmēs karjeras iespējas nākotnē. Lai iepazītu studiju vidi un nākotnes profesiju vēl pirms studiju uzsākšanas, Biznesa augstskola Turība aicina apmeklēt atvērto durvju dienu pasākumu 3. aprīlī plkst. 18.00.

Pasākums ir iespēja ikvienam studēt gribētājam tikties ar studentiem, pasniedzējiem un fakultāšu dekāniem, lai uzdotu sev interesējošus jautājumus par augstskolu, studiju procesu un piedāvātajām studiju programmām, kā arī studentu dzīvi. Tāpat apmeklētājiem būs iespēja iejusties studenta lomā, paviesojoties lekciju auditorijās, sporta zālē, bibliotēkā, studentu viesnīcā, interaktīvās mācību telpās, Studējošo pašpārvaldes birojā u.c.

„Atvērto durvju diena ļauj iepazīt studiju vidi jau laikus, un tas būtiski atvieglo lēmuma pieņemšanu par nākotnes profesiju. Labāk vienreiz pašam redzēt, nekā septiņas reizes dzirdēt. Šo teicienu varētu attiecināt arī uz šo pasākumu, uz kuru tiek aicināts ikviens studēt gribētājs,” stāsta Biznesa augstskolas Turība rektors un valdes priekšsēdētājs Aldis Baumanis.

Atvērto durvju dienu pasākuma sākums notiks Biznesa inkubatora telpās, Biznesa augstskolas Turība A korpusa 1. stāvā. Pasākuma pirmā daļa norisinās lekcijas formātā, kam sekos sarunas ar interesējošās fakultātes pārstāvjiem, bet noslēgumā – ekskursija augstskolas teritorijā. Atvērto durvju dienas pasākums notiks 3. aprīlī plkst. 18.00.

Pievienot komentāru