Beidzot glābēji Krievijā atrada Kristību laikā noslīkušās sievietes līķi: ziņots, kur tas atradās …

Atrasta sieviete, kura Krievijā, Gatčinas rajonā pazuda upē pēc kristīšanās ledainā ūdenī. Viņas līķis uziets kilometra attālumā no traģiskās notikuma vietas.

Meklēšanas operācija noslēdzās 28. janvārī, kad brīvprātīgo ūdenslīdēju vienība “Dobrotvorec” (Labā radītāji) paziņoja, kas pēc desmit dienu meklējumiem ir atraduši Kristību svētku laikā noslīkušās sievietes līķi.

Meklējumi ilga kopš paša traģēdijas brīža, kas notika naktī no 18. uz 19. janvāri. Ik dienu daudzi cilvēki prasīja ūdenslīdējiem, vai ir kādi jaunumi par Annu, bet tie allaž atbildēja, ka meklēšana līdz šim ir bijusi bez rezultātiem. Tagad viņi sniedz īsu paziņojumu: “Atrasta. Mirusi”.

 

Par to portālam “life.ru” pavēstījis kāds avots. Pēc viņa teiktā, vīrs sievu jau atpazinis. Tiek atzīmēts, ka informāciju par līķa atrašanu apstiprinājusi vietējā prokuratūra un Izmeklēšanas komiteja.

Lasi vēl: Mūžībā aizsaukts Latvijā populārās šlāgermūzikas grupas līderis

Jauns.lv jau vēstīja, ka soctīklos pirms deviņām dienām parādījās video, kurā 40 gadus veca sieviete ielec izurbtā caurumā upes ledū.

Video kadros bija redzams, ka viņa tūlīt pazūd zem ledus. Viņas radinieki vai draugi, kuri atradās tajā brīdī blakus, uzreiz ielēca viņai pakaļ, lai glābtu. Tomēr bez rezultātiem.

Iepriekš tika ziņots, ka Oredežas zemledus straumes ātrums sasniedz 3 m/s, un tieši šīs spēcīgās straumes dēļ Anna tik ātri nokļuva zem ledus. Šis iemesls sarežģīja meklēšanu: nebija zināms, kur meklēt sievietes līķi. Vietu, kur sieviete atrasta, brīvprātīgie vēl nav paziņojuši, taču viņi izteica līdzjūtību tuviniekiem.

 

Visu šo laiku sievietes līķi upē meklēja ūdenslīdēji – brīvprātīgie.

COMMENTS

Pievienot komentāru