Beidzot tapis zināms, kā Kivičs Norvēģijā nopelna iztikai

Noprotams, ka runa varētu būt par mežizstrādi, tomēr detaļas nav zināmas.

Tāpat Andris norādīja, ka reiz atkal velētos koncertēt dzimtenē, īpaši ar grupas “Z-Scars” veco sastāvu. Arī visādi citādi ģimenei gads sācies lieliski – ar pastaigām dabā brīvajā laikā, Liene atkal pievērsusies gleznošanai, bet Andrim ir jauna apņemšanās.

“2022 galvenais uzdevums, ko esmu uzstādījis sev personīgi, ir laist pāri galvai negatīvo, jeb max maz nonākt kontaktā ar negatīvo informāciju. Skaidrs, ka pilnā dzīves spektrā ir gan +, gan -, bet samazināt negatīvās informācijas klātbūtni savā dzīvē ir uzdevums. Kamēr vēl dzīvoju lv, jūdzos nost no bezpriģela, kas notiek visapkārt.

Daudz runāju, rakstīju, izteicos, arī rupji, jo likās, ka tikai tad daudzi pagriež galvu. Sapratu, ka tas neko nemaina, domubiedru ir maz, cilvēki( pārsvarā)saturu neuztver, uztver tikai formu. Katrs ir savā alā. Runāšana vispār neko nemaina, kaut ko maina darbība.

 

Lasi vēl: Uzzini, kādas pārmaiņas Tevi sagaida šogad! Izvēlies koku!

Pozitīvā virzienā. Īstais viedums ir tad, kad saproti, ka pasaulē ir tikai viens cilvēks, kuru vari mainīt- tu pats, un tikai tu vari sākt nopietni filtrēt, kas ienāk tavā dzīvē, un kas vairāk neienāks nekad.Tieši no šī brīža,” viņš raksta.

 

COMMENTS

Pievienot komentāru