Brīdinājums! Latviešu astrologs par “Nelaimīgo” Jāņu nedēļu


Sekojošās garās Jāņu brīvdienās būs Pilnmēness – kulminācija 24.jūnijā pl. 21:40 – un planetārās spriedzes apspīdētas. Tas rada labvēlīgu fonu ne tikai svarīgiem personības un sabiedrības pārveides rituāliem, bet arī īpaši paaugstinātu riska zonu daudzām nelaimēm, brīdina prognožu astrologs-numerologs Kristaps Baņķis.

Kā norāda astrologs, astro notikumiem tik pieblīvēta nedēļa reti gadoties, tādēļ faktiski katra diena ir no svara. Turklāt nedēļa ir kā dažādu interešu krustpunkts, kuru katrs izdzīvos pēc saviem uztveres akcentiem un saprašanas.

“Ezotēriķi uzsvērtu, ka saulgrieži atdara laika lūkas, kas ar noteiktiem rituāliem dod iespēju būtiski mainīt ne tikai personīgo, bet pat sabiedrības kopīgo liktens plūsmu. Ja vien zinātu, kurp un kādēļ tas vajadzīgs… Protams, pat nejaušas darbības kā raķetes kosmodromā iegūs spēju paātrinājumu, tādēļ domājiet, ko domājiet un vēl vairāk – dariet! Manu astro prognožu sekotāju pulciņš jau zina, ka 23.jūnija rītā noslēdzas Dižčiks, kas ilga no 30.maija un, kā rāda novērojumi, tieši savā sākuma un beigu fāzēs ir izpausmēs visniknākais.

Turpinājums nākamajā (2) Lapā!

Pievienot komentāru