Bruņinieks vai smukulītis? Austrumu horoskopa vīriešu tipi

Mīlnieki ( Pūķis, Pērtiķis, Žurka)

Raksturojums: šie puiši ir ļoti neparedzami un mīlas pārbagāti. Mīlnieki nekad neseko vispārpieņemtajām uzvedības normām. Tie ir impulsīvi un temperamentīgi vīrieši, kuri bieži atšķiras ar neadekvātu dzīves uztveri.

Attieksme pret sievietēm: izvēloties sev dzīvesbiedri, mīlnieki reti pievērš uzmanību viņas izskatam, sociālajam statusam, vecumam un citiem ārējiem faktoriem. Kad viņi ir iemīlējušies, tad savā priekšā neredz nekādus šķēršļus. Lai iekarotu mīļoto, viņiem nav vajadzīgi kādi īpaši paņēmieni. Viņi paņem ar savu noslēpumainību un neticamo iekšējo magnētismu.

Mīlestība un laulība: laulībā no tādiem vīriešiem var sagaidīt visu ko. Mīlnieki var gan mīlēt vairākas sievietes vienlaicīgi, gan var būt uzticīgi tikai vienai visu dzīvi.

Padoms: ja sieviete iemācīsies uzticēties mīlniekam un izveidos ar viņu stipru dvēseļu savienību, tad arī laulība ar viņu būs stipra.

Smukulīši ( Kaķis, Kaza, Mežacūka)

Raksturojums: šie vīrieši attaisno savu nosaukumu, jo parasti atšķiras ar savu gan ārējo, gan iekšējo skaistumu. Visu dzīvi viņi tiecas pēc harmonijas. Smukulīšiem patīk apcerēt, pārdomāt un vērot. Kā likum, viņi nav sevišķi runīgi, toties ļoti ziņkārīgi un intelektuāli attīstīti. Smukulīši – lieliski draugi un dzīvesbiedri. Neskatoties uz savu apcerētāja dabu, viņi stingri stāv uz kājām un vienmēr zina, ko īsti grib no dzīves.

Attieksme pret sievietēm: šīs trijotnes( pēc horoskopa) pārstāvji novērtē ne tikai sievietes ārējos dotumus, bet ari viņas iekšējo pārliecību par sevi. Bieži vien viņi ir īsti brunču mednieki, līdz tam laikam, kamēr satiek savu Vienīgo.

Mīlestība un laulība: ja smukulītis būs paspējis izskraidīties jaunībā, tad brieduma gados viņš ir lielisks vīrs un gādīgs ģimenes tēvs.

Padoms: lai kļūtu par tāda vīrieša Vienīgo, pamēģiniet apburt viņu ne tikai ar savu skaistumu, bet arī ar sievietes gudrību.

Vīrieši – bruņinieki ( Vērsis, Čūska, Gailis)

Raksturojums: šie vīrieši pastāvīgi šaubās starp paaugstinātu pašnovērtējumu  un pašiznīcināšanos. Viņi ir neticami talantīgi un gudri, bet viņiem ir vajadzīgs savas nozīmības novērtējums citu acīs.

Attieksme pret sievietēm: bruņinieki ir ļoti greizsirdīgi un pastāvīgi pieprasa mīlestības pierādījumus no savas mīļotās. Diemžēl viņi paši reti ir spējīgi uz lielām, dziļām jūtām. Jūtot partneres mīlestību, viņi darīs visu  viņas labā, taču vienmēr būs greizsirdīgi un prasīs, lai mīļotā nepārtraukti jūsmoti par viņa varoņdarbiem.

Padoms: bruņinieka  iekšējais vājums izgaist bez pēdām, ja blakus viņam ir aktīva un saprotoša sieviete.

Tagad, zinot sava vīrieša tipu pēc austrumu horoskopa, jūs varat rast priekšstatu par to, kāda nākotne jūs sagaida jūsu mīlas dzīvē. Taču neaizmirstiet, ka laulībā daudz ko nosaka tieši sievietes. Ja jūs esiet gatava strādāt pie savām kļūdām, tad būsiet laimīga ar jebkuru vīrieti, neatkarīgi no viņa dzimšanas gada!

avots

Pievienot komentāru