Būs apskatāma Dmitrija Lavrentjeva personālizstāde “Līdzsvara laiks”

No 8.marta līdz 13. aprīlim Kultūras centra Grata JJ mākslas galerijā MuseeumLV būs apskatāma Dmitrija Lavrentjeva personālizstāde “Līdzsvara laiks”.

Dmitrija Lavrentjeva māksla vienlaikus ir gan lakoniska, gan hiperbolizēta. Saskarsmē ar mākslinieka darbiem skatītāji polarizējas – vienaldzīgo nav. Tīras jūtas, emocijas, intuīcija un radošais dinamisms Dmitrija darbos transformējas ekstrēmā formu vienkāršojumā un pārdomātā krāsu risinājumā.

Ar devīzi ”Māksliniekam vienmēr taisnība” Lavrentjevs pasludina un apstiprina savu nostāju mākslā, kas dabiski atbalsojas katrā viņa darbā. Jūs varat šim māksliniekam piekrist vai noliegt viņa darbību, tomēr acīmredzamais ir noticis – viņa jūtas, emocijas un loģika ir fiksētas uz audekliem. Tā ir mākslinieka būtība un eksistences veids. Tā ir viņa karaļvalsts. Mākslinieka redzējums pāri esošajam. Tā ir Dmitrija Lavrentjeva dzīve ar nosaukumu “Līdzsvara laiks”

Izstāde “Līdzsvara laiks” izvērtē padarīto un iepazīstina skatītājus ar Dmitrija Lavrentjeva darbiem, kas tapuši laikā no 2014. līdz 2019. gadam. “Līdzsvara laiks” ir laiks, kurā māksliniekam vienmēr ir taisnība un gleznās līdzsvars tiek konstruēts kā dzīvs organisms.

Dmitrijs Lavrentjevs dzimis Rīgā, 1970. gadā. Izstādēs piedalās kopš 1995. gada. Sarīkojis 22 personālizstādes un piedalījies grupu izstādēs gan Latvijā, gan daudzviet ārvalstīs.

Ieeja izstādē ir bezmaksas.

Kultūras centrs Grata JJ, mākslas galerija MuseumLV

MĀJAS LAPA: www.museumlv.com

FACEBOOK: MuseumLV un Grata JJ

YOUTUBE: MuseumLV – Grata JJ

INSTAGRAM: museumlvgratajj

Tālruņa nr.:

00 670 16 602

00 254 09 000

e – pasts: [email protected]

Darba laiks: O. – P., 11.00 – 19.00, S., SV. 11.00 – 17.00

Andreja Pumpura iela 2, Rīga, LV – 1010

Pievienot komentāru