Būtiski jaunumi vairākos “Lidl” veikalos Latvijā

“Ilgtspēja ir mūsu biznesa pamatā. Jau ceļot mūsu veikalus, izvēlējāmies virkni energoefektīvu risinājumu. Pāreja uz 100% “zaļo elektrību” bija pirmais solis, un saules paneļu uzstādīšana ir loģisks nākamais solis. Saules paneļi arī padara mūs aizvien neatkarīgākus no elektrības cenu svārstībām, un šis līdzekļu ietaupījums ļauj “Lidl” nodrošināt zemākas produktu cenas saviem klientiem,” saka “Lidl Latvija” valdes loceklis Arūnas Dzikas.

Kā jau ziņots, “Lidl Latvija” 2020. noslēdza līgumu, ar kuru tas savos veikalos un loģistikas centrā izmanto tikai 100% Latvijā ražoto “zaļo elektrību”. Dzelzavas un Lubānas ielas “Lidl” veikalu ēkas jau iepriekš ir saņēmušas EDGE sertifikātu, kas apliecina to augsto energoefektivitāti. Lubānas ielas veikalā saules paneļus uzstādīs Vācijas “Centroplan”, savukārt Dzelzavas ielā to darīs Latvijā lielākā privātā enerģētikas uzņēmumu grupa “AJ Power”.

“Esam gandarīti par šo sadarbību ar “Lidl”, kuri kā vienu no savām prioritātēm ir izvirzījuši tieši CO2 izmešu samazināšanu visās savas darbības jomās, tādējādi samazinot savu ietekmi uz vidi. Mūsu ilggadēja pieredze saules paneļu un enerģētikas projektu īstenošanā Latvijā un precizitāte ir vērtības, kuras novērtē arī mūsu sadarbības partneris “Lidl”. Šī ir iespēja mums kā vietējiem ekspertiem apliecināt, ka mūsu darba stils atbilst augstajiem “Lidl” kvalitātes standartiem un labākajai praksei. Ar šo aizvien papildinām savu projektu portfeli, kuram pievienosim arī “Lidl” saules paneļu uzstādīšanu,” atzīmē enerģētikas uzņēmumu grupas “AJ Power” vadītājs Roberts Samtiņš.

Par “Lidl”

Mazumtirdzniecības uzņēmums “Lidl” kā daļa no Nekarzulmā (Vācijā) bāzētās “Schwarz Group” ir viens no vadošajiem pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmumiem Vācijā un Eiropā. Ar aptuveni 11 900 veikaliem un vairāk nekā 200 loģistikas centriem “Lidl” pašlaik strādā 31 valstī, kā arī ir pārstāvēts Āzijā.

Lasīt vēl –Brīdinājums vecākiem: bērnu rotaļu laukumā izplatās lipīgs vīruss

Kā zemo cenu veikals “Lidl” koncentrējas uz labākās cenas un kvalitātes attiecības nodrošināšanu saviem klientiem. Vienkāršība un sakārtoti darba procesi izpaužas “Lidl” ikdienas darbā veikalos, reģionālajos loģistikas centros un klientiem sniegtajos pakalpojumos. Nekarzulmā bāzētais “Lidl Stiftung” atbild par standartizēto darba procesu veidošanu un strukturēšanu.

“Lidl” pašlaik strādā vairāk nekā 360 000 darbinieku. Ikdienas darba dinamisms, spēks, kas ir šī darba rezultāts, un godīga savstarpējā sadarbība ir raksturīga “Lidl” darbam visā pasaulē. “Lidl” uzņemas atbildību par cilvēkiem, sabiedrību un apkārtējo vidi. Ilgtspēja ir “Lidl” ikdienas darba kvalitātes solījuma rezultāts. Globāli strādājošās “Schwarz Group” apgrozījums 2021. finanšu gadā sasniedza 133,6 miljardus eiro.

COMMENTS

Pievienot komentāru