Cik jūs esat saderīgi pēc Zodiaka zīmes?

Pat tie, kuri ne visai tic horoskopu spēkam, vienalga ik pa laikam lasa astroloģisko Zodiaka zīmju saderību. Visbiežāk tas notiek tad, kad mēs atrodam jaunu partneri. Aplūkojot tādu horoskopu, mēs it kā apstiprinam savu izvēli. Izrādās, ka ne visas Zodiaka zīmes ideāli sader viena ar otru. Mēs esam izvēlējušies 10 labākos pārus!

Skorpions + Auns.

Liekas, ka šīs Zodiaka zīmes vismazāk sader, bet patiesībā tās ir ļoti harmoniskas savā starpā. Lieta tāda, ka viņiem ir līdzīgs temperaments, tāpēc viņiem nav grūti saprast viens otru.

Kaisle – 100%

Romantika – 40%

Sapratne – 80%

Dvīņi + Ūdensvīrs.

Šo pārīti var ieraudzīt visos saderības horoskopos. Viņi ideāli atrod kopīgu valodu, izdomā ideālu laika pavadīšanu, ciena viens otra brīvību, abiem ir kaudze kopīgu interešu.

Kaisle – 90%

Romantika – 65%

Sapratne – 100%

Lasīt vēl –Vecāks vai jaunāks? Ideālais partnera vecums sievietēm saskaņā ar zodiaka zīmi

Vērsis + Strēlnieks.

Šim pārim viss ir ļoti stabili, tāpēc, ka Strēlnieks ir gatavs uz visu Vērša dēļ, bet Vērsis ir spējīgs to novērtēt. Partneri prot kopā atpūsties un strādāt.

Kaisle – 65%

Romantika – 65%

Sapratne – 75%

Lauva + Dvīņi.

Ar Lauvām mēdz būt ļoti grūti, bet ja Dvīņi patiesi viņus mīl, tad viņi ir gatavi kārtīgi pastrādāt ar šīm attiecībām. Kādā brīdī Lauva sapratīs, ka viņam nav nekā ideālāka, nekā Dvīņi.

Kaisle – 85%

Romantika – 60%

Sapratne – 70%

Zivis + Mežāzis.

Šis pāris ir labs, tāpēc, ka Mežāzis prot saprast Zivs iekšējo pasauli.

Šie partneri ielaidīs viens otru dvēselē, izveidos stipru ģimeni, dzīvos ilgi un laimīgi.

Kaisle – 50%

Romantika – 80%

Sapratne – 80%

Svari + Svari.

Izskatās pēc ideālas receptes. Lieta tāda, ka partneriem izdodas stabilizēt vienam otru. Viņi spēj iegūt iekšējo mieru un izveidot ilgas attiecības.

Kaisle – 50%

Romantika – 80%

Sapratne – 90%
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

Pievienot komentāru