DZIMŠANAS DATUMS: No kā tev dzīvē jāuzmanās?

Dzimšanas datumam ir milzu spēks. Uzzini, kādu piesardzību tas paredz!

JA ESI DZIMIS 1., 6., 15., 17., 23., 30. DATUMĀ: nav ieteicams spēlēt kārtis. Neuzticies gadījuma paziņām: tavas nelaimes itin bieži ir saistītas ar viņu viltību. Akli neseko jebkuram mīlas aicinājumam. Risinot finansiālus jautājumus, esi nopietns, citādi tevi piemānīs un apkrāps. Svarīgākais tavā dzīvē ir rūpēties par savu veselību. Neskumsti, ja iecerētais nepiepildās – tas dažkārt nāk tikai par labu!

JA ESI DZIMIS 2., 4., 19., 27., 28., 31. DATUMĀ: dzīvo taupīgi! Pārmērīga alkohola lietošana un smēķēšana te ir nepieļaujama greznība. Darbā ievēro mērenību, vairies no pārslodzes. Nejaucies svešās lietās, jo pretējā gadījumā riskē iekulties nepatikšanās. Paļaujies vairāk uz sevi! Nekad nepakļauj sevi lielam riskam, esi vienmēr uzmanīgs un piesardzīgs. Nodarbojies ar saviem bērniem – viņi tev sagādās vislielāko prieku un gandarījumu!

JA ESI DZIMIS 3., 8., 10., 12., 21., 22., un 25. DATUMĀ: nav ieteicams pārmērīgi lietot alkoholu, jo reibumā vari sastrādāt tādas lietas, kuras pēc tam būs rūgti jānožēlo. Tev, visticamāk, veicas loterijās, taču laimesti visbiežāk nemēdz būt lieli. Neļaujies grūtsirdībai. Šajos datumos dzimušajiem nav ieteicamas agras laulības.

Pievienot komentāru