”Esmu maza auguma, tāpēc katrs liekais kilograms ir redzams.” Elīna Didrihsone parāda “pikanti” savus apkārtmērus

”Influencere” veikala ”Butterfly” īpašniece Elīna Didrihsone ir devusies uz Turciju, kur daudz staigā, maz ēd un priecājas par apkārtmēru samazināšanos. Elīna paziņo, ka ir gatava pludmales sezonai.

”Esmu maza auguma 162 cm, tāpēc katrs liekais kilograms ir redzams. Mazie cilvēciņi mani sapratīs,” tā sociālajā tīklā “Instagram” raksta Elīna.

 

 

Pirms brauciena uz Turciju Elīnas vidukļa apkārtmērs bijis 63 centimetri, bet gurnu apkārtmērs 93 centimetri.

”Influencere” domājusi, ka Turcijā pieņemsies svarā, jo valstī ir ļoti garšīgs ēdiens, bet viss izvērties citādi. Pastaigas, laika trūkums – dara savu un ēšanai praktiski neatliek laika.

Turcijā Elīna vēlreiz nomērījusies un sapratusi, ka viduklī zaudēti divi centimetri, bet gurnos viens centimetrs.

Lasi arī: Drosmīgi! 43 gadus vecā Dagmāra Legante parāda seju bez kosmētikas

”Ikvienai no mums ir svarīgs savs augums – kādai vairāk, kādai mazāk. Bet ir! Patīkami sevi redzēt spogulī, esot labā formā,” smaida Elīna.
Iedvesmojošā sieviete apzinās, ka viss var ļoti ātri mainīties, bet viņa cer, ka rīšanas kāre neatgriezīsies visu vasaru.

”Man nav tievēšanas noslēpuma, vien darbs, kas neļauj sēdēt uz vietas. Šeit man nav laika knakstīties, paēdam vēlas pusdienas, un līdz naktij negribas ēst. Visu ir ietekmējis tas, ka neēdam vakariņas,” priecājas Elīna.

 

Pievienot komentāru