Garīgais vecums un zodiaka zīmes. Cik gadu tev ir patiesībā?

Vērsis: 7-14 gadi

Temperamentīgie Vērši simbolizē periodu starp bērnību un agrīno jaunību. Viņi atklāj prieku tajā, ja kaut kas pieder un pakāpeniski mācās dalīties. Tomēr tā nav viņu stirpā puse, un viņiem ir grūti samierināties ar tāda materiālā labuma zaudēšanu, kas viņiem daudz nozīmē. Tajā pašā laikā viņi ir ļoti sentimentāli un pieķeras cilvēkiem.

Dvīņi: 14-21 gadi

Dvīņi prezentē pusaudžu vecumu un agro pieaugušo dzīvo. Pirmām kārtā viņi ir sakoncentrējušies uz sociālo kontaktu attīstību un grib piederēt kādai grupai. Viņi var atrast kopīgu valodu ar katru pretimnācēju, bet viņu vēlme pēc piedzīvojumiem un spontanitāte piesaista cilvēkus gluži kā magnēts. Diemžēl, Dvīņiem ātri paliek garlaicīgi, un ir grūti atstāt uz viņiem iespaidu.

Vēzis: 21-28 gadi

Jūtīgie Vēži pārstāv jaunus pieaugušos. Vairāk par visu viņi novērtē stabilitāti un drošības sajūtu, ko cenšas sasniegt visos dzīves līmeņos: darbā, mājās un attiecībās. Tomēr viņi viegli neuzticas un viņu draudzību ir grūti nopelnīt, kas viņus padara vientuļus. Viņi visu dzīvi lidinās mākoņos, cenšoties atrast savu “es”.

Lauva: 28-35 gadi

Pašpārliecinātajām Lauvām nav pusaudžu komplekss, un viņas iet pa dzīvi ar paceltu galvu. Viņas nekaunas no savām jūtām un nebaidās parādīt savu dabu. Apzinoties savus nopelnus, Lauvas sasniedz savus mērķus, nerēķinoties ar apkārtējo viedokli. Lauvas neieklausās labos padomos, uzskatot, ka visu zina labāk.

Lasi vēl: Vanga pastāstīja, kurām zodiaka zīmēm veiksies līdz 2030. gadam

Jaunava: 35-42 gadi

Jaunava ir nobriedis pieaugušais, un vairāk par visu novērtē stabilitāti. Jaunava ir racionāla un izmanto praktisku pieeju pie katras problēmas. Viņa mīl visu kontrolēt un uz viņu vienmēr var paļauties. Jaunava ir gatava palīdzēt citiem, bet bieži aizmirst par sevi.

Svari: 42-49 gadi

Svari atspoguļo briedumu, un dzīvē vairāk par visu novērtē attiecības ar tuviniekiem. Profesionālā karjera vai materiālais labums viņiem ir otršķirīgs. Ģimene viņiem ir svarīgāka par visu, un viņi atrod tajā gandarījumu. Tiesa, mainīgā rakstura dēļ Svaru attiecības ar tuviniekiem ne vienmēr ir vienkāršas.

Skorpions: 49-56 gadi

Šis ir pārmaiņu periods un laiks, kad savā ziņā savilkt galus un izdarīt secinājumus. Pārmaiņas, kas ir neizbēgamas, var būt grūtas un Skorpionam pie tām ir grūti pierast. Viņš nemitīgi tiecas pēc sevis attīstīšanas, un tāpēc var šķist egoistisks.

Strēlnieks: 56-63 gadi

Strēlnieks vairāk nejūt vajadzību pierādīt pasaulei savu vērtību. Viņš noraida standartus un normas, pie kurām bija pieradis visu savu dzīvi. Tagad viņš grib uzzināt, kas ir tas, kas patiešām viņu var padarīt laimīgu dzīvē. Strēlnieks ir neatkarīgs un pirmām kārtām ciena brīvību sevi izpaust. Viņš ar prieku skatās nākotnē, gaidot kārtējos aizraujošos piedzīvojumus.

Mežāzis: 63-70 gadi

Ambiciozie Mežāži stingri stāv uz zemes. Tā vietā, lai lidinātos mākoņos, viņi cītīgi strādā, ticot, ka tieši pūles viņiem atnesīs sapņu panākumus. Turklāt viņi ir stūrgalvīgi un disciplinēti, bet dzīvē pirmām kārtām rīkojas, vadoties pēc prāta.

Laba organizētība ir vēl viena viņu pozitīvā īpašība. Tomēr vēlme dominēt un tieksme uz līderību traucē viņiem sadraudzēties ar citiem, neskatoties uz to, ka parasti ir atsaucīgi un uzticīgi.

Ūdensvīrs: 70-77 gadi

Ūdensvīrs parāda to periodu, kad cilvēks vairāk koncentrējas nevis uz sevi, bet citiem. Viņš gribētu izmainīt pasauli un padarīt to labāku, un dedzīgi mēģina to darīt, bet enerģija rīkoties ir tas, kas viņu visvairāk atšķir no citiem.

No vienas puses viņš dzīvē vadās pēc loģikas, bet no otras puses, ir jūtīgs pret apkārtējo pasauli un tāpēc bieži pieņem impulsīvus lēmumus. Tiesa, viņš cenšas apvienot šīs divas īpašības, lai palīdzētu citiem, jo viņam vairāk par visu svarīgāks ir otra cilvēka labums.

Zivis: 77-84 gadi

Zivis tiek uzskatītas par pašu vecāko zodiaka zīmi, kas simbolizē pēdējo dzīves posmu. Uzskata, ka viņas ir saprātīgas un stabilas, un dzīvē pirmām kārtām vadās pēc prāta. Viņas pieņem to, ko nes liktenis, cenšoties sakoncentrēties uz pozitīvajiem mirkļiem un grib padarīt dzīvi labāku. Tāpat viņas ir gatavas palīdzēt citiem, pat uz sava rēķina.

 

 

COMMENTS

Pievienot komentāru