Gobzems piesākās darbā piestrādāt slimnīcā …


Politiķis, jurists Aldis Gobzems mikroblogošanas vietnē Twitter ievietojis ierakstu, kurā atklāj, ka nosūtījis pieteikumu sanitāra amatam uz Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcai.

“Trūkstot sanitāri bīstamā vīrusa ārstēšanai. Tikko runāju par bīstamā vīrusa pacientu skaitu Stradiņos ar slimnīcas komunikācijas daļas vadītāju. Šodien tur ir 64 cilvēki ar slaveno diagnozi, no tiem vairāk par 40 nav smagi. Tā man tikko teica pa telefonu. Gaidīšu apstiprinājumu,” raksta Gobzems.

Tikmēr komentāros cilvēki ir diezgan samulsuši par šādu paziņojumu.

“Deputāta kungs laikam būs svaigi izslimojis C19, ka tik drosmīgs. Tas varētu izskaidrot neseno pauzi tukšmuldēšanā-laikam nebija “tikai gripa”. Nesenajā Saeimas sēdē arī tāds savārdzis izskatījās,” pauž komentētājs.

Lasi arī: Cilvēki turpinās mirt: Vangas prognozes 2021. gadam

“Aldi, ņem vērā, ka sanitārs nestrādā ar muti, bet ar rokām. Domāju, ka Tu nespētu šo darbu pienācīgi veikt,” norāda sekotājs.

Tikmēr viens no komentētājiem akcentē prasības, kādas ir sanitāra amatam, taču Gobzems komentārā atbild, ka viņam ir visas “obligātās prasības”.

Jau vēstīts, ka aizvadītajā diennaktī Latvijas slimnīcās ievietoti 79 Covid-19 pacienti, tostarp divi pārvestie, līdz ar to kopējais stacionāros esošo pacientu skaits samazinājies no 679 svētdien līdz 675 pirmdien, liecina Nacionālā veselības dienesta (NVD) apkopotie dati.

No slimnīcās esošajiem Covid-19 pacientiem 607 jeb par pieciem mazāk nekā dienu iepriekš ir ar vidēji smagu slimības gaitu, bet 68 jeb par vienu pacientu vairāk nekā svētdien ir ar smagu slimības gaitu.

Pirmdien no slimnīcām izrakstīti 72 pacienti, tai skaitā divi pārvestie, savukārt līdz šim kopumā no ārstniecības iestādēm izrakstīti 9599 ar Covid-19 sasirgušie.

Pievienot komentāru