Gūstā saņemtais krievu okupants atzinis ko ļoti dramatisku …

Okupantu teiktais, ka krievu vienībām neesot taktikas. “Mēs šeit vienkārši dzīvojam… Puiši Krievijā, nenāciet šeit, labāk palieciet pie savām ģimenēm.”

 

Arī cits sagūstītais krievu okupants sapratis, ka lielākā daļa iebrucēju par iebrukumu Ukrainā maksās ar savu dzīvību. Viņš tika saņemts gūstā netālu no Žitomiras. Un apgaismība nākusi tikai pēc tam, kad viņa kolēģus iznīcināja Ukrainas bruņotie spēki.

Ukrainas Drošības dienests publicējis arī ierakstu, ka Krievijas Federācijas pilsoņi sāk apzināties savas valdības noziedzību un diktatūru.

Pievienots video, kurā iedzīvotājs no Tveras apgabala ieradies, lai cīnītos ar Krieviju Ukrainas pusē. “Man nav kaujas pieredzes, bet ar ieročiem rokās es došos aizstāvēt Ukrainas neatkarību!”

Viņš aicina Krievijas karaspēku apdomāties par sevi, savām mātēm un tuviniekiem.

Septiņu dienu laikā kopš pilna mēroga karadarbības sākuma Krievijas agresori iznīcinājuši simtiem transporta infrastruktūras objektu, dzīvojamo ēku, slimnīcu un bērnudārzu.

Krievijas karaspēka agresijas rezultātā kopš atkārtotā iebrukuma sākuma Ukrainā gājuši bojā vairāk nekā 2000 civiliedzīvotāju, ziņo Ukrainas Valsts ārkārtējo situāciju dienests.

Kā liecina Ukrainas Nacionālās drošības un aizsardzības padomes aprēķini, gājuši bojā vismaz 6000 krievu karavīru, bet vēl vismaz 2000 kaut kur klaiņo, jo ir pabēguši no šī kara.

Lasi vēl: Internetā publicēti dramatiski skati – Kas notiek Kijevas veikalos …

VIDEO:

 

Avots: jauns.lv

COMMENTS

Pievienot komentāru