Ilze Viņķele ar savu ierakstu soc. tīklos saceļ pamatīgu vētru

“Tas, ko cilvēki saka, kas ir ģimene, ir konstrukts (a.k.a. fake, a.k.a sūds). Ģimene ir mīlestība, tas ir tas, kas ir šeit un tagad par spīti tam, ko saka cilvēki. Viendzimuma ģimenes bija, ir un būs. Vajadzēs ar to samierināties. ”

“Cilvēki ir dažādi un dzīvot kopā var dažādi. Tas mani neuztrauc. Vienīgais, kas uztrauc, kas notiek ar jaunu bērnu, ja viņš uzaug dažādā ģimenē?? Galvenais nenodarīt bērnam pāri. Kāds ir šo pētījis??”

“Atbalstu. No naida kurināšanas un LGBTQ noliegšanas šie cilvēki nepazūd, cilvēku skaits nesamazinās. Kāpēc nevar pieņemt to un viss? Dodiet ko LGBTQ prasa un miers! ”

Tikmēr, kā ziņots, turpmāk katru gadu visās Baltijas valstīs norisināsies vietējie praidi, vienojušies “Baltic Pride” organizatori no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas.

“Baltic Pride” katru gadu, kā ierasts, notiks citā Baltijas valstu galvaspilsētā, piemēram, 2022.gadā pasākums notiks Viļņā. Tajā pašā laikā no nākamā gada Rīga svinēs pati savu praidu.

LASI VĒL: Izskan brīdinājums no Abu Meri, kādas nepatikšanas notiks, ja cilvēki nevakcinēsies

Šī gada praida nedēļa Rīgā noslēdzās sestdien ar unikālu tiešraides pasākumu “Tavs īpašais Baltic Pride 2021”. Lai nevairotu Covid-19 izplatības risku, ierastā gājiena vietā pa Rīgas ielām kursēja “Baltic Pride” autobuss, bet dienas otrajā pusē Hanzas peronā bija vērojami muzikāli priekšnesumi.

Pēc “Praida brauciena” Alises Zariņas un Roja Rodžera vadībā notika svētku koncerts “Svini ar lepnumu” klātienē un tiešraidē.

COMMENTS

Pievienot komentāru