“Izklaides Galkina pilī, ugunsgrēks un cietušie.” Pugačovas mazdēlu apsūdz nopietnā noziegumā

Tiek apgalvots, ka pret zvaigžņu mantiniekiem ierosināta krimināllieta. Presņakovs juniors un Maļiņins juniors atrodas apcietinājumā, bet Dmitrija Maļikova meita atlaista pret drošības naudu.

Tiesa, Pugačovas mazdēls steidzies šīs baumas atspēkot un pastāstījis par to, kur patiesībā atrodas. “Šis autors mani apsūdzēja, ka es ar Ņikitu Maļiņinu (redzēju puisi vienreiz sarunu šovā) un Stefāniju Maļikovu (nekad dzīvu viņu neesmu redzējis) izklaidējos pilī pie paši zināt kā un sarīkoju ugunsgrēku, cieta cilvēki.

 

Jūs paši zināt, ka es visu šo laiku esmu vasarnīcā (ne pilī) vai Maskavā, sēžu mājās, jā, studijā ar teātri pazūdu. Es netaisos taisnoties heiteru priekšā,” norādīja Ņikita Presņakovs.

Viņš piebilda, ka, kamēr video autors viņu apsūdz tik nopietnā noziegumā, viņš patiesībā visu nopelnīto naudu iegulda Allas Pugačovas vasarnīcas remontā, ko sauc ne citādi kā par ģimenes mājām. Un dara to pēc paša vēlēšanās.

Lasīt vēl –“Viņš ir smagi slims vai mirst.” Augstākie komandieri ignorētu Putina pavēli uzbrukt Rietumiem

 

“Es savu godīgi nopelnīto naudu ieguldu mūsu ģimenes mājā (ne pilī), pastāvīgi braucu šurp un palīdzu, vakar rakām ar draugiem grāvi elektroinstalācijai.

 

Katru mēnesi tērēju budžetu vienas vai otras pozīcijas remontam, aizvakar, piemēram, stiprā vēja apmetums aizlidoja, ziemā koka lapene zem sniega svara sabruka. Uzminiet, kurš ar to nodarbosies? Es. Tāpēc, ka ir iespēja un vēlēšanās palīdzēt,” atzina Kristīnes Orbakaites dēls.

 

Avots: kasjauns.lv

COMMENTS

Pievienot komentāru