Izvēlies atslēgu un atslēdz ar to savas dzīves slēptākās domas

Izvēlies vienu no piecām attēlotajām atslēgām un atklāj savu iekšējo spēku. Vai jūs kādreiz esat jutis, ka jūsos slēpjas kāds talants un iekšējs spēks? Izvēlieties atslēgu un lasiet tās skaidrojumu zemāk. Atklājiet savu iekšējo pasauli.

1.Afrodītes atslēga

Afrodīte ir grieķu mīlestības, skaistuma un seksualitātes dieviete. Jūs ticat patiesai mīlai     un jums ir pozitīvs skats uz dzīvi. Jūs izvēlējāties Afrodītes atslēgu, jo uz tā ir attēlots putns, kas simbolizē to, ka jūs augstu vērtējat savu brīvību. Jūsu neatkarība ir viena no jūsu stiprajām pusēm. Neskatoties uz balodi, kas ir miera un harmonijas zīme, ko jūs augstu vērtējat, atslēga ir samērā vienkārša, tāpat kā jūs. Jūsu apslēptais spēks – tā ir jūsu kaisle un mīlestība.

2. Druīda atslēga

Druīdi skaitījās paši augstākstāvošie sabiedrības locekļi ķeltu mitoloģijā. Šai atslēgai ir ķeltu mezgls, lai simbolizētu druīdus, kuri bija pazīstami kā reliģiskie līderi, juridiskais spēks un vēstures glabātāji. Druīdi nepārtraukti uzturēja saikni ar sabiedrību, šis mezgls arī simbolizē    viņu attiecības ar sabiedrību un dabu. Ķeltu mezgls ir dabas un harmonijas simbols, izvēloties šo, jūs atklājat savu vēlēšanos būt vienam veselam ar dabu, lai rastu mieru      vientulībā. Jūsu slēptās spējas – dziļa gudrība.

3. Royality atslēga

Ir tikai viens cilvēku tips, kas izvēlas karaļu atslēgu, un tie ir cilvēki ar tieksmi uz sasniegumiem. Jums ir lieli sapņi, un jums ir nodomi tos sasniegt. Jūs sev uzliekat augstus mērķus, un nekas nespēs jūs apturēt, jo jūs tāpat darīsiet to, ko gribēsiet. Jūsu slēptās spējas – augstās ambīcijas.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru