Sapņu ķērājs: izvēlies vienu un uzzināsi par sevi kaut ko svarīgu

Sapņu ķērājsSapņu ķērājs ir lieta, kurai ir dziļāka nozīmē nekā daudzi domā!  Indiāņi uzskatīja, ka sapņi lido gaisā – gan labie, gan sliktie.

Ja sapņu ķērājs karājas virs gultas tā, ka to apspīd pirmie saules stari, tad tas saķer savos tīklos visas domas un visus sapņus.

Labie sapņi “nošļūc” lejā pa spalvām, bet sliktie pinās lamatās, līdz iet bojā dienas gaismā. Šī interesantā stāsta sakarā, mēs piedāvājam jums ļoti dīvainu testu.

Apskatiet sapņu ķērājus un izvēlieties to, kas jūs piesaista visvairāk. Jūsu atbilde pastāstīs par jums ko interesantu.

1. Sapņu ķērājs: Jūs esiet konservatīvs, atbildīgs un uzticību pelnījis cilvēks.

Jūs ne pārāk viegli uzticaties citiem, taču, kad tas tomēr notiek, jūs esiet gatavi darīt visu savu draugu dēļ.

Jūs neesiet impulsīvs vai spontāns cilvēks. Jūs vienmēr domājiet, pirms runājiet. Nekad nesteidzieties pieņemt svarīgus lēmumus. Jūs esiet godīgs un atklāts.

Jūs ļoti nopietni attiecieties pret saviem pienākumiem. Parasti jūs esiet mierīgs cilvēks, taču mēdz gadīties, ka uzsprāgstiet. Jūs esiet līdzcietīgs un iejūtīgs  pret citu nelaimēm un vajadzībām.

Lasi arī: Ja jūs redzat sapnī šīs 10 lietas, tās nedrīkst ignorēt!

Lai arī jūs esiet ļoti draudzīgi un sabiedriski, priekšroku jūs dodiet saviem labākajiem draugiem. Jums patīk palīdzēt un jūs jūtiet nepieciešamību to darīt, taču pati svarīgākā mācība, kas jums jāiemācās  – kā mīlēt sevi.

2. Sapņu ķērājs: Jums ir spēcīgi attīstīta taisnības sajūta.

Jum patīk palīdzēt citiem, atbalstīt, sniegt mierinājumu un cerību, vēloties padarīt pasauli labāku. Jūsos ir daudz radošās enerģijas, kura jums ir jāatklāj.

Apkārtējie jūs uztver kā ļoti maigu, labsirdīgu cilvēku, kurš atnes prieku it visur, kur viņš parādās. Jums ir ļoti tīra dvēsele un jūs gribiet, lai visapkārt jums visi būtu laimīgi.

Taču dažkārt jums rodas šaubas par sevi pašu un jums ir grūti patstāvīgi pieņemt lēmumus.

Ej uz nākamo lapu un lasi turpinājumu!

COMMENTS

Pievienot komentāru