Kādas zodiaka zīmes ir visvieglāk apmānīt

Dažām zodiaka zīmēm ir problēma ar krāpšanas atpazīšanu. Pārmērīga uzticēšanās viņus noved pie krāpniekiem. Kādu zvaigznāju pārstāvjus vislabāk apvest ap pirkstu?

Strēlnieks

Atklāts un draudzīgs raksturs noved pie tā, ka Strēlnieki bieži kļūst par krāpšanas upuriem. Pateicoties savam dzīvespriekam un uzticībai, viņi nepieļauj domu, ka tos kāds var apmānīt. Viņi ir godīgi un atklāti, tāpēc paļaujas uz tādu pašu atklātību un taisnīgumu no apkārtējiem. Viņi tic svešiem vārdiem un pusvārdiem, bet tad brīnās, ka cilvēki nepilda savus solījumus. Viņi ir viegli pārliecināti, un kā Buratino seko lapsai Alisei un kaķim Bazilio. Blakus Strēlniekam pastāvīgi atrodas krāpnieki, kuri vēlas apmānīt un uzdzīvoties uz viņu vieglprātības rēķina. Turklāt Strēlnieki reti izdara secinājumus no savas negatīvās pieredzes, un var sekundāri iekļūt tajos pašos slazdos. Šī zvaigznāja pārstāvjiem ir jāiemācās atpazīt slēptos motīvus citu cilvēku uzvedībā, būt uzmanīgākiem un ne tik ļoti uzticēties cilvēkiem.

Ūdensvīrs

Gaisa stihijas pārstāvji skatās uz pasauli ar bērna uzticību. Viņi gaida no apkārtējiem brīnumus, mīklas un apbrīnojamus atklājumus. Tāpēc tos ir ļoti viegli apmānīt, un, jo fantastiskāk izskatās izdoma, jo vieglāk Ūdensvīrs ticēs krāpšanai. Kad viņi apzinās, ka ir kļuvis par krāpniecības upuri, tad tas atņem viņu garīgo līdzsvaru. Atšķirībā no Strēlnieka, Ūdensvīrs labi atceras meļus un uz kādu laiku kļūst neticīgs. Tas turpinās līdz brīdim, kad afēristi izdomās jaunu, izsmalcinātu krāpšanas veidu. Apmānīt Ūdensvīru ir viegli, ja viņš pats paveras pretī viltniekiem. Pārmērīga uzticība ir bīstama, jo tas ir pretrunā ar fiziskas un garīgas pašsaglabāšanās instinktu. Bet ar laiku Ūdensvīrs izārstējas no bērnišķīgas uzticēšanās un iegūst spēju atšķirt krāpniekus.

Svari

Šī zvaigznāja pārstāvji tiecas stingri ievērot likumus un noteikumus, un gaida to pašu no citiem cilvēkiem. Viņu vājums ir tāds, ka Svari bieži vien šaubās, izjūt neizlēmību, pārdzīvo pastāvīgu iekšējo cīņu. Tas padara viņus neaizsargātus, lai ar tiem varētu manipulēt, un to bieži izmanto krāpnieki, lai gūtu savu labumu. Apzinoties, ka tie ir kļuvuši par krāpšanas upuri, Svari ārēji saglabā filozofisku mieru, lai gan dvēseles dziļumos ļoti smagi pārdzīvo. Svari aizver acis uz apkārtējo negatīvajām pusēm un tiecas tiem piešķirt neesošus tikumus. Viņi ir pārliecināti pat par nepazīstamu cilvēku godīgumu un atklātību. Šīs zīmes pārstāvji atšķiras ar zināmu infantilitāti, kas ļauj negodīgiem cilvēkiem izmantot viņu vieglprātību.

Lauva

Pirmais iespaids par Lauvām ir tāds, ka viņi ir spēcīgi, valdonīgi un karaliski cilvēki. Bet zem dzimušā līdera čaulas slēpjas laba un atvērta sirds, kas viegli padodas maldiem. Savu lomu spēlē arī Lauvas augsta pašapziņa: viņam ir raksturīgi spriest par cilvēkiem kā par sevi, jo tas ir vienkārši neiespējami, ka kāds var apzinīgi viņus krāpt. Vēl viena Lauvas vājība: viņi akli tic komplimentiem un uzslavām. Manipulatori zina, cik viegli saules zīmes pārstāvji izkūst no glaimiem, kā pieņem lišķību par patiesību, tāpēc zina cik viegli tīt tos ap pirkstu. Taču Lauvas nekad neatzīst, ka kļuvuši par krāpšanas upuri: viņi saglabās lepnu un neatkarīgu izskatu un izliksies, ka tā tas arī ir domāts.

Dvīņi

Gudri, enerģiski, avantūriski Dvīņi, tomēr arī var iekļūt viltnieku lamatās. Fakts ir tāds, ka Merkūrija enerģiskie bērni uztver milzīgu informācijas apjomu un ne vienmēr pārbauda tās autentiskumu un patiesīgumu. Tāpēc viņus ir viegli maldināt, pasniedzot nepatiesas ziņas. Dvīņu neiedomājamais draudzīgums noved pie tā, ka viņu apkārtnē ir daudz viltus draugu un nejaušu paziņu. Daži no viņiem nevar palaist garām izdevību izmantot neuzmanīgos Dvīņus savtīgos nolūkos. Bet gaisa stihijas pārstāvji var vienkārši neievērot krāpšanu, bet, ja kādu tomēr pieķer krāpšanā, nesaskata tajā lielu traģēdiju.

avots: strana-sovetov.com

Pievienot komentāru