Karma atbilstoši dzimšanas gadam stāsta par jūsu likteņa īpatnībām

Budisti uzskata, ka dvēsele var piedzimt deviņas reizes. Tas ir, tik reizes tā parādās uz zemes cilvēka veidolā. Kārtējās iemiesošanās raksturojošais lielums ir Meva (tulkojumā – atzīme vai dzimumzīme).

Meva rāda, cik reizes jūs jau esat parādījušies šajā pasaulē, kāda karma jūs sagaida, un, protams, cik dzīves jums vēl ir palikušas. Lai noteiktu jūsu Mevu, paskatieties šajā tabulā. Blakus jūsu dzimšanas gadam ir norādīts jūsu dzīves numurs. Jūsu karmas aprakstu lasiet zem tabulas.

Meva 1

Raksturs nemierīgs, pēc dabas pesimists. Lielākajā daļā gadījumu šis indivīds pielāgojas situācijai. Reti kaut ko cenšas izmainīt. No ārienes draudzīgs un atvērts, bet iekšā sēž spītīgs bērns. Iespējams, cieš no alkohola vai narkotiku atkarības. Veselība ir tālu no ideāla. Bieži vien problēma ar ķermeņa zemāko daļu (nieres, urīnpūslis, dzemde, ģenitālijas).

Tieksme uz asām garastāvokļa maiņām un depresijas. Nav romantiķis, bet ļoti nepieciešama mīlestība. Saspringts darbs nav domāts viņam. Nepieciešama mierīga plānošana un apcere. Darbība var būt saistīta ar ūdeni.

Meva 2

Draudzīgs cilvēks bez piliena agresijas. Nav ambiciozs, bez iniciatīvas, bet precīzs līdz sīkumiem. Lielisks izpildītājs, bet ne līderis. Labākais vecums – 45 – 47 gadi. Saldummīlis, ķermeņa uzbūve – tusnīga. Starp karmiskajām saslimšanām tiek uzskatītas muguras, ādas, zarnu, asins saslimšanas. Attiecībās ir ļoti uzmanīgs pret partneri. Vairāk vadās ar jūtām, nevis domām.

Lasi vēl: Vairākus gadus centos novājēt, bet velti. Tad izslēdzu no uztura šos produktus…

Ienākumi nav ne zemi, un nav arī augsti. Vajadzētu izvairīties no azartspēlēm. Aizraušanās ar tām var beigties letāli (slepkavība, pašnāvība, vardarbība). Profesija saistīta ar komunikāciju, cilvēkiem, dabu vai lauksaimniecību.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

COMMENTS

Pievienot komentāru