Kas Raimondam Paulam sakāms par notiekošo Ukrainā?

Lai gan daudzas Latvijā pazīstamas personas publiski dalās ar savi viedokli par Krievijas u Ukrainas konfliktu, Maestro Raimonds Pauls ir atturīgs šajā jautājumā, vēstīts izdevumā “Kas Jauns”.

Izdevums vēsta, ka Paula sieva Lana ir dzimusi Ukrainas pilsētā Odesā.

Kā atklāj pats Raimonds Pauls, viņa ģimenē par šo tēmu nerunā.

“Man nav, par ko runāt, sēžu mājās. Mēs savā ģimenē par šo tēmu runāt nevēlamies, bet novēlam, lai visur drīzāk būtu miers.”

Kā vēstīts, pie Baltkrievijas robežas pirmdien noslēgušās Ukrainas un Krievijas sarunas, kuras ilgušas aptuveni piecas stundas, un puses vienojušās par jaunu sarunu kārtu.

Kā pavēstīja Ukrainas delegācijas pārstāvis, delegācijas atgriežas Maskavā un Kijevā un paredzēta otrā sarunu kārta.

Ukrainas prezidenta kancelejas vadītāja padomnieks Mihailo Podoļaks, kurš ietilpa Ukrainas delegācijā, pavēstīja, ka sarunās Ukrainas un Krievijas puses noteikušas virkni prioritāro tēmu, kurās redzami zināmi risinājumi.

Lasi vēl: “Man būs vajadzīgs laiks, lai to apjēgtu”: Liepnieks šokēts par šo sarunu!

Krievijas delegācijas vadītājs Vladimirs Medinskis paziņoja, ka otrā sarunu kārta notiks tuvākajās dienās uz Polijas-Baltkrievijas robežas, panākta attiecīga vienošanās.

“Līdz tam katra no delegācijām, katras delegācijas vadība ar valsts vadību konsultēsies par katru no sarunu pozīcijām,” paziņoja Medinskis.

COMMENTS

Pievienot komentāru