Katrai Zodiaka zīmei ir savas vājās puses. Noskaidro savējās!

Katram no mums ir savas vājās puses, taču ir pāris īpašu lietu un notikumu, kas iedragā mūsu ticību sev un citiem. Portāls “StarHit” piedāvā iepazīties katras Zodiaka zīmes vājākajiem punktiem.

Auns

Patmīlība ir Auna vājais punkts, īpaši vīriešiem. Par savu “vārdu”, reputāciju un principā “par savējiem” Auns ir gatavs atdot visu. Jums nevajadzētu izmantot šo vājo punktu, pretējā gadījumā attiecības tiks pārtrauktas.

Vērsis

Dvēsele ir Vērša vājais punkts. Neaizsargāti un pārāk uzņēmīgi. Viņi ir gatavi piedot bezgalīgu skaitu apvainojumu, viņi ir spējīgi uz maksimālu pacietību, bet sirdssāpes tas neremdē.

Dvīņi

Katrs Dvīnis augstu vērtē taisnīgumu. Lūk, kas var izraisīt bezmiegu. Pēc rakstura šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir ļoti spēcīgi cilvēki, taču netaisnība viņus izsit no līdzsvara un var iznīcināt iekšējo mieru.

Vēzis

Panākumi vienmēr pavada Vēžus, kad viņi dodas uz savu mērķi. Vēžiem patīk ieguvumi. Zaudējis statusu, Vēzis var zaudēt līdzsvaru, tāpēc ir ļoti svarīgi veltīt laiku ne tikai dažāda veida uzkrājumiem, bet arī stabilitātei dzīvē.

LASI VĒL: Rīta japāņu dieta, lai nedēļas laikā zaudētu kilogramu praktiski bez piepūles. Lūk, dietas zinātniskais pamatojums

Lauva

Lauvām ir daudz vājo punktu. Tas bieži saistās ar pārspīlētām prasībām pret sevi un apkārtējo pasauli. Lauvas ir neaizsargāti, it īpaši konkurences apstākļos. Viņi nepieļauj sacensības, ja viņi nefinišē pirmajā vietā.

Jaunava

Izolēšanās tieksme liek šīs zīmes pārstāvjiem iemācīties visu paturēt sevī. Ja viņiem būtu kaut kas intīms un viņiem to nāktos izpaust – tas būtu viens no briesmīgākajiem notikumiem.

Svari

Svariem ir svarīgs komforts. Ērta dzīves stila zaudēšana nozīmē nežēlīgas pašpārbaudes un dziļas analīzes sākumu. Svariem ir jābūt harmonijai iekšpusē un apkārt.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

Pievienot komentāru