Katras Zodiaka zīmes laimīgie skaitļi. Kuri skaitļi atnesīs mīlestību, veiksmi un bagātību?

Mums apkārt ir pilns ar dažādiem skaitļiem, jo tie gribot negribot ietver mūsu ikdienu. Vienalga, vai tie ir telefona numuri, dažādi svarīgi datumi dokumentos – tie visi ir skaitļi.

Ja mēs daudz labāk izprastu katra skaitļa nozīmi, tad varētu tos izmantot savā labā. Astroloģijā skaitļi netiek uzskatīti par kaut ko abstraktu. Katram skaitlim ir sava noteikta enerģētika, kas ietekmē cilvēku. Katrai Zodiaka zīmei ir savs skaitlis, kas nes veiksmi, taču ir arī skaitļi, kas var nest nelaimi un nepatikšanas. Uzziniet, kāds skaitlis ir vispiemērotākais tieši jūsu Zodiaka zīmei.

Saule – 1

Saule ir to cilvēku pārvaldnieks, kas dzimuši Lauvas zīme. Vieninieks nozīmē pozitīvu startu un sākumu biznesā. Tieši tādēļ skaitlis viens Lauvām ir īsts veiksmes magnēts. Gluži pretēji ir ar skaitli divi, no kura Lauvām vajadzētu izvairīties, jo šis skaitlis bremzē attīstību un palēnina izaugsmi.

Mēness – 2

Divniekam astroloģijā piemīt mīlestības un drošības enerģētika, kas tik ļoti nepieciešama Vēža zīmē dzimušajiem. Šie skaitļi sniedz veiksmi un mieru: 22, 222, 2222 – skaitļi, kas Vēžiem ir visveiksmīgākie. Tāpat veiksmīgi ir arī šādi skaitļu salikumi ar septītiniekiem: 27, 272, 722 – šie cipari viens otru pastiprina. Taču skaitlis viens Vēžiem nes nemieru.

Marss – 3

Šis ir Aunu un Skorpionu veiksmīgais skaitlis. Jebkurās situācijās, kad nepieciešams tikt galā ar dažādiem izaicinājumiem, viņiem vislabāk atrasties skaitļa trīs klātbūtnē. Droši sarunājiet vissvarīgākās tikšanās trešajos datumos. Turklāt varat iegādāties talismani trijnieka formā.

Merkurs – 4

Šajā skaitlī ir ietverta zinību, dziļu domu un zināšanu apmaiņas enerģija. Četrnieks sniedz veiksmi Jaunavām un Dvīņiem. Šīs zīmes pārstāvjiem ieteicams strādāt žurnālistikā, uzņēmējdarbībā, pārskaitījumu darījumu veikšanā vai jebkurā citā darbā, kur nepieciešams strādāt ar informāciju un tās apmaiņu. Turklāt kā talismanu varat izmantot četrstūri – vienalga, vai tas atrodas iestrādāts apģērba, vai arī tas ir kulons, varbūt pat tetovējums.

Jupiters – 5

Šis skaitlis nes pozitīvu enerģiju Strēlniekiem, īpaši tad, ja viņi ikdienā strādā ar cilvēkiem. Kopumā Strēlnieki ir sava likteņa mīlēti, tādēļ skaitlis pieci nesīs veiksmi savienojumā ar pilnīgi jebkuru citu skaitli. Kā rotaslietas viņiem ieteicams izvēlēties simbolus ar pieciem stariem, piemēram, zvaigzni.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru