Ko gaidīt no vīrieša, ja zini tikai viņa dzimšanas datumu

Jaunās attiecības nes noslēpumu: vai ar partneri izdosies atrast kopīgu valodu, kā viņš sevi parādīs, ko no viņa sagaidīt.

Numeroloģija palīdzēs sniegt pareizo mājienu. Šīs jomas speciāliste Jeļena Ozerova stāsta, ka ir ļoti svarīgi zināt vīrieša dzimšanas datumu, un, pamatojoties uz šo informāciju, var izveidot viņa psiholoģisko portretu.

1, 10, 19, 28 (pārvalda Saules enerģija)

Līderi, kuri cenšas valdīt it visā, arī attiecībās, ir taisni, spītīgi, individuālisti, diez vai viņi dos sievietei balsi svarīgos jautājumos.

Turklāt viņi absolūti nepieņem kritiku savā adresē, kas nozīmē, ka viņi nezina, kā strādāt pie attiecībām. Ar šādiem vīriešiem harmoniskas attiecības var izveidot tikai psiholoģiski elastīgākā partnere, pieņemot viņus tādus, kādi viņi ir.

 

2, 11, 20, 29 (pārvalda mēness enerģija)

Cilvēki, kas dzimuši šajos datumos, ir romantisku attiecību diplomāti. Viņi mīl harmoniju un vienmēr cenšas radīt komfortablu mikroklimatu abiem. Tie nav piemēroti tām sievietēm, kuras vēlētos redzēt sev blakus karjeristi.

Lasi arī: Viņai bija 42. Gaidīja trīnīšus. Sākās dzemdības, pēkšņi ārsts izkliedza 2 vārdus… Visi, kas atradās dzemdību palātā, iekliedzās!

Vīriešus ar Mēness enerģiju nevelk finansiālas pārmērības. Turklāt viņi ir nepastāvīgi un var valkāt masku. Tā var būt problēma, ja neciešat krāpšanos. Tomēr blakus pārliecinātai sievietei viņi kļūs labāki. Vienkārši nespiediet uz viņiem.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējiem datumiem

COMMENTS

Pievienot komentāru