Kuras 6 zodiaka zīmes izrādās vissliktākās gultā?

3. Jaunava

Jaunavas vienmēr tiecas pēc ideāla, tādēļ seksa nesakritība ar viņu uzskatiem un vilšanās liks jums pēc iespējas ātrāk mukt prom no šī kaujas lauka (guļamistabas). Pēc seksa ar Jaunavu jums kādu laiku vispār negribēsies intīma kontakta.

4. Strēlnieks

Strēlnieki ir paši labākie savaldzināšanas speciālisti. Viņiem lieliski izdodas pierunāt partneri vai pavedināt viņu, taču, līdzko lieta nonāk līdz darbiem, Strēlnieki jau ir pametuši šo auditoriju. Strēlniekiem vairāk interesē dvēseles stāvoklis mīlestības laikā, nevis pats mīlestības akts. Līdzko viņiem krīt nost bikses, varat no viņiem atvadīties.

5. Mežāzis

Ja jums patīk uzmanības pievēršana, tad saikne ar Mežāzi jums noteikti nepatiks. Viņi ir tik ļoti garlaicīgi, ka jūs apšaubīsiet pat faktu, ka atrodaties ar viņiem vienā gultā. Viņi dievina seksu, bet ne ar jums. Viņi patiesībā mīl kādu citu, bet jūs tikai apmierināt viņu vajadzības.

6. Zivis

Visticamākais, ka Zivis nevis jūs uzbudinās, bet gan nobiedēs. Pirmie pāris seksa seansi var būt ļoti aizraujoši, līdz brīdim, kad viņi orgasma laikā sāks raudāt vai akta laikā skaļi iebļausies. Jums ātri apniks šīs “uzpūstās pīlītes”.

avots

Pievienot komentāru