Kuru zodiaka zīmju vīrieši ir spējīgi iesist sievietei

 Nav nekā pievilcīga tajā, ka vīrietis paceļ roku pret sievieti. Tas liecina par cilvēka vājumu, par viņa nespēju kontrolēt savas emocijas.

Daži cilvēki jau sākotnēji ir ar noslieci uz roku pacelšanu, jo tāds ir viņu nejaukais raksturs. Un tā kā par mūsu temperamentu atbild zvaigznes – paskatīsimies uz tām zodiaka zīmēm, starp kurām mēdz būt visvairāk nejauku vīriešu.

“Klusē, kad es runāju!”

Tikai viņš nerunā, bet gan kliedz. Un vispār pavēl. Vīrietis Auns ir armijas disciplīnas ievērotājs, viņam patīk izrīkot savas sievietes. Sirds dziļumos viņš nicina sieviešu vājību, jebkādu vājas gribas izrādīšanu. Viņam patīk publikas priekšā pajokot par dāmām, laist vaļā uzbrukumus. Tieši Auns izdomāja joku par  “sievieti pie stūres”, jo visas skaistā dzimuma pārstāves uzskata par atklātām nejēgām. Otrās pusītes iebildumus var uztvert par personiski vērstiem apvainojumiem. Ja cilvēkos šis cilvēks vēl var savaldīties, tad mājās var arī “sadot” savai sievietei. Impulsīvais Auns rīkojas, pirms domā. Starp šīs zīmes pārstāvjiem ir ļoti daudz agresīvu vīriešu, kas sliecas uz roku pacelšanu.

“Tu atkal pieļāvi kļūdu”

Tas skan īpaši ļauni, kad tiek izrunāts ledainā tonī un no vīrieša Jaunavas lūpām. Vissausākās un racionālākas zodiaka zīmes pārstāvis nemāk piedot, priekšroku dod spērienam. Viņš soda par vismazāko necieņas izrādīšanu, disciplīnas neievērošanu. Sievietei ir obligāti jāievēro viņa noteikumi, jāpieturas strikti noteiktajai kārtībai. Reglamenta pārkāpšana automātiski noved pie Jaunavas agresijas. Ja izglītotais vīrietis Jaunava aprobežosies ar vārdiskiem pārmetumiem, tad slikti audzināts šīs zīmes pārstāvis liks lietā dūres. Apžēlošana šajā gadījumā nebūs sagaidāma. Kārtība ir jāatjauno ar jebkādiem spēkiem. Turklāt sabiedrībā Jaunava var uzvesties ārkārtīgi laipni, pasniegt roku dāmai, zemu paklanīties. Tikai privātā gaisotnē šis vīrietis var sev atļauties vaļību. Ja ar tādu cilvēku sapinas, tad tikai pēc rūpīgas viņa uzvedības izpētes par sadzīviskiem jautājumiem. Jaunavas vīrieša pārmērīgam pedantiskumam un stingrībai noteikti sievieti jāpadara možu.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru