Laurim Reinikam pamatīgi liek aizdomāties kādas sievietes teiktais

Mūziķis Lauris Reiniks, kurš joprojām viesojas Amerikā, mikroblogošanas vietnē Twitter paudis pārdomas par dzirdēto no kādas sievietes.

“Mums visiem ir par ko domāt šajā laikā. Es domāju, kā Tramps sašķēla draudzības savlaik. Tagad- vakcinēšanās. Man Amerikā viena džudīte savu dēlu nevakcinēs, jo grib vēl mazbērnus… Nu ok. Pat nesāku strīdēties…” – atklāt ir L. Reiniks.

Vēlāk viņš piemetina: “Man visvairāk šajā stāstā besī, ka es ieraugu un saprotu, ko un kā cilvēki patiesībā domā. Labāk es būtu to nezinājis. Bet no otras puses- labāk skarba patiesība kā saldi meli.”


Arī komentāros cilvēki norāda, ka šobrīd pastāv liela sašķeltība starp cilvēkiem vakcinācijas jautājumā.

“Tieši izslimošana ar c19 dod negatīvu ietekmi uz vīrieša reproduktīvo veselību. Ne vakcīna. Izskatās, ka viņa nav lietas kursā,” norāda komentētāja.

“Gandrīz visi rīkojas savā un bērnu labā, tikai ne visi spēj orientēties, kas būtu labākās izvēles,” atzīmē komentāra autore.

“Jo vairāk nevakcinēto, jo mazāk nevakcinēto. Es uz to skatos tā – pasaulē ir pārapdzīvotība, nevakcinētie vēlas palīdzēt…” – uzskata komentētājs.

Lasi vēl: Beidzot Pavļuts vieš skaidrību, kas notiks pēc 15. novembra

Jau vēstīts, ka L. Reiniks savā Amerikas ceļojumā apciemojis arī Teksasu un atklāj kaut ko, kas viņu ir pārsteidzis.

“Cilvēki Teksasā nenēsā maskas, viņiem ir nospļauties par maskām, tas ir mazliet baisi, jo viņu Covid-19 saslimušo skaits ir samērā augsts. Viņi tās nenēsā gandrīz nekur. Skatīsimies, kas notiks tālāk. Paradīze antivakseriem un neticīgajiem,” apgalvoja L. Reiniks.

COMMENTS

Pievienot komentāru