Leonardo Dikaprio retais foto satricina internetu

 

Lai gan aktieris Leonardo Dikaprio ir ļoti populārs un sociālajos tīklos viņam ir vairāk nekā 48 miljoni sekotāju, viņš ļoti reti dalās ar kadriem, kuros redzams pats.

Aktieris dalījies ar kadru no jaunās režisora Martina Skorsēzes filmas “Killers of the Flower Moon” uzņemšanas.

Attēlā Dikaprio redzams kopā ar kolēģi, aktrisi Liliju Gledstoni. Dikaprio jaunajā tēlā izskatās svešāds – viņš ir kļuvis slaidāks un atbrīvojies no bārdas.

Fani komentāros apjūsmo ievietoto attēlu, kurā beidzot redzams arī pats aktieris. “Ak Dievs, tu beidzot ievietoji savu fotogrāfiju”, “Es nevaru sagaidīt”, “Tu izskaties lieliski, kā vienmēr”, “Tas būs lieliski”, “Beidzot, mans Dievs!!!! Ielika savu foto!!!!!!!!!” – raksta sajūsminātie komentētāji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio)

Leonardo Dikaprio ir pasaulslavens amerikāņu aktieris un producents. Filmējies vairākos kases grāvējos, kā arī saņēmis daudzus apbalvojumus.

Kļuva pazīstams pēc lomas filmā “Šī puiša dzīve” (1993). Atzinību vēlāk guvis pēc otrā plāna lomu atveidošanas filmās “Kas nomoka Gilbertu Greipu” (1993) un “Mārvina istaba” (1996), kā arī galveno lomu atveidošanas filmās “Basketbola dienasgrāmatas” (1995) un “Romeo un Džuljeta” (1996). Starptautisku slavu guvis pēc dalības Džeimsa Kemerona režisētajā filmā “Titāniks”.

Lasi arī: Tiek parādīts, kā Samanta Tīna izskatīsies uz Eirovīzijas skatuves

Kopš 2000. gadiem aktieris ticis nominēts dažādām balvām par lomām filmās “Noķer mani, ja vari” (2002), “Ņujorkas bandas” (2002), “Aviators” (2004), “Asiņainais dimants” (2006), “Atkritēji” (2006), “Revolūcijas ceļš” (2008). Filmas ar viņa dalību “Slēgtā sala” (2010), “Pirmsākums” (2010), “Volstrītas vilks” (2013) ir guvušas ievērojamus komerciālos panākumus.

Pievienot komentāru