Lielbritānija tagad soda par skaļu mūziku mašīnā. Tagad neviens vairs netrokšņos…

Lielbritānijas Padome ir uzsākusi jaunas tiesvedības izstrādi, kas ļauj iestādēm sodīt autovadītājus par pārāk skaļu mūzikas klausīšanos.

Bradfordas padome īstenoja „Rīkojumu par publiskās telpas aizsardzību” (POOP), un tas nozīmē, ka vietējie iedzīvotāji un tūristi var tikt sodīti ar 132 ASV dolāru sodanaudu par pārāk skaļas mūzikas klausīšanos.

Ceturtdien, 7. martā, regulatīvās un apelācijas komitejas padomnieki tikās pilsētas zālē, kur viņi apstiprināja šāda likuma ieviešanu visā rajonā.

Tas ir saistīts ar vairākām problēmām, tostarp bīstamību citiem satiksmes dalībniekiem, skaļu mūziku, kliegšanu, lamāšanos.

Eksperti ir noskaidrojuši, ka divas trešdaļas Bradfordas iedzīvotāju jūtas nedroši uz ceļiem, atsaucoties uz neērtībām, kas saistītas ar troksni.

76% atbalstīja POOP, lai palīdzētu samazināt antisociālu uzvedību uz ceļiem.

Kas ir POOP?

POOP ir rīkojums, kas tiesībaizsardzības darbiniekiem un policijas darbiniekiem ļauj sodīt pārkāpējus miera uzturēšanas nolūkos.

Likums ir paredzēts, lai apturētu antisociālu braukšanu – vai jebko, kas tiek uzskatīts par antisociālu rīcību uz ceļa, piemēram, kliegšanu vai nepiedienīgu uzvedību.

Bradfordas apgabala un valsts drošības padomes loceklis Abduls Džabars teica:

“Bīstama, bezrūpīga un antisociāla transportlīdzekļu izmantošana var būtiski ietekmēt situāciju uz ceļu. Jebkuras darbības, ko mēs varam veikt, lai uzlabotu šo situāciju, palielinātu kopienas drošību un uzlabotu reģiona reputāciju, būs noderīgas iedzīvotājiem, tūristiem un uzņēmumiem.”

Bērns Viliams, Rietumjorkšīras policijas komisārs sacīja:

“Es atbalstu Bradfordas padomes apstiprināto soli izmantot rīkojumus, lai aizsargātu publisko telpu, un es uzskatu, ka šis solis palīdzēs atbildēt uz jautājumiem, kas saistīti ar drošību.”

Kad noteikumi stāsies spēkā?

Noteikumi stāsies spēkā nākamo trīs mēnešu laikā.

Un ko tu par to domā?

avots: mirror.co.uk

Pievienot komentāru