Ļoti skumīga ziņa! Kijevā atrasts pazudušā 4 gadus vecs zēna līķis


Saša Jahno, iespējams, gāja bojā evakuācijas laikā no ciema pie Kijevas. Laiva, kurā atradās bērns, tika apšaudīta un apgāzās.

4 gadus vecais Saša, kurš vairākas nedēļas tika meklēts netālu no Kijevas, tika atrasts miris. Šo informāciju savā Instagram apstiprināja bērna māte Alena Jahno. Pēc viņas teiktā, 4 gadus vecā Sašas līķis tika atrasts otrdien, 5.aprīlī.

Žurnāliste Olga Omeļjančuka savā Facebook ziņoja, ka 4 gadus vecais Saša varētu būt gājis bojā, mēģinot evakuēties. “Pēc manas informācijas, tā bija laiva, kas tika apšaudīta. Tāpēc tā apgāzās. Tāpēc cilvēki gāja bojā / noslīka,” sociālajā tīklā Facebook rakstīja žurnāliste.

Lasi vēl: Putinists – Kaspars Pudniks sapņojis par deportācijām uz Sibīriju

4 gadus vecais Saša Jahno pazuda 10. martā evakuācijas laikā no Višgorodas rajona Suholučjes ciema. Zēns, viņa vecmāmiņa un vēl 6 cilvēki ar laivu mēģināja šķērsot Dņepru, taču laiva apgāzās. Saša Jahno bija vienīgais, kuram bija glābšanas vesti. 11. martā tika atrasts 4 gadus vecā bērna vecmāmiņas līķis, taču līķi no karadarbības epicentra izvest neizdevās, raksta Focus.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Yakhno (@shine4.me)

Pievienot komentāru