Lūk, kuras četras zodiaka zīmes ir nevaldāmi romantiķi

Vēzis

Vēži ir ļoti intuitīvi cilvēki – viņi sapratīs, kas jums ir vajadzīgs, vēl ilgi pirms jūs to pajautāsiet. Viņam patīk palutināt savu sievieti ar mājās pagatavotiem ēdieniem un rūpēm. Vēžiem patīk būt vērotājiem. Viņi zina, ka reizēm jums nepieciešams tikai atbalsts – paraudāt uz pleca vai vienkārši atslābināties pēc garas un nogurdinošas dienas. Ja jūs ļausiet Vēzim uzlabot jūsu dienu, viņš būs laimīgākais cilvēks pasaulē.

Jaunava

No sākuma var nemaz nešķist, ka Jaunavas ir romantiķi, taču viņu spēja pievērst uzmanību vismazākajam sīkumam liek domāt pilnīgi pretēji. Viņa atcerēsies, ka jūs dievināt tumšo šokolādi, tādēļ viņa pagatavos jums šokolādes torti vai tiramisu. Tāpat viņa iepriecinās jūs ar dāvanu, lai uzlabotu jūsu garastāvokli.

Jaunava ir labākais partneris, kas jebkuru jūsu jubileju nosvinēs ar romantiskām vakariņām, bet svētkus ar dāvanām vai nevaldāmu seksu. Jaunavas zina, kā panākt, ka jūs jūtaties tā, it kā pie jūsu kājām atrastos visa pasaule.

Zivis

Zivis ir ļoti nevainīgas savās romantisko jūtu izpausmēs. Viņi zina, kā pārvērst visparastākās lietas par kaut ko ārkārtīgi mīļu. Viņi uzaicinās jūs mājās uz jūsu mīļāko filmu, uzaicinās jūs pagatavot pusdienas virtuvē, kur iespējams pasēdēt mīkstos spilvenos, vai arī uzaicinās uz jūsu mīļāko restorānu, kur pirmo reizi iepazināties.

Labākais veids, kā aprakstīt sapņainās Zivis – atceroties romantiskās filmas. Viņi ir tie cilvēki, kuriem patīk turēties aiz rokas, skūpstīties un kopā ēst spageti makaronus, kā to dara multfilmā “Lēdija un Klaidonis”.

avots

Pievienot komentāru