Lūk kuriem Zodiaka pāriem būs vislabākais sekss dzīvē

Zodiaka zīmju astroloģiskajām īpašībām  var noteikt, kuras tad vislabāk sader gultā. Reizēm ir tā, ka tas, kas jums patīk attiecībās, nemaz neiederas guļamistabā.  

Un gadās, ka ar cilvēku, kuru jūs neciešat, jums ir satriecoša seksuālā pievilkšanās. Bez liekas runāšanas piedāvājam jums 6 Zodiaka pārus, kuri ir visvairāk seksuāli piemēroti viens otram.

Auns  un Skorpions

Savediet divas viskaislīgākās Zodiaka zīmes kopā un dabūsiet neticami mežonīgu seksu. Auns un Skorpions savā starpā var strīdēties, taču, kad lieta nonāk līdz guļamistabai, šo agresiju ātri vien nomaina kaisle. Auns vienmēr centīsies būt uzdevumu augstumos, bet Skorpions intīmajās attiecībās vienmēr centīsies ieviest ko jaunu. Abas šīs zīmes ir uzņēmīgas un grib dominēt, tāpēc vienmēr cenšas pamēģināt gultā ko jaunu.

Vērsis un Strēlnieks

Esiet gatavi jautrībai, jo, iespējams, jūs ķiķināsiet visu intīmā akta laiku. Sekss starp Vērsi un Strēlnieku ir romantisks un aušīgs.

Jūs abi sajutīsities tik brīvi un komfortabli, ka mierīgi varēsiet atļauties jokot viens par otru. Strēlnieka apburošā daba, sajaukumā ar Vērša mīlestību pret jutekliskiem pieskārieniem – ideāla savienība.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru