“Man nācās zaudēt 30 kg, lai Paša nesastieptu muguru” – Ļaisana Utjaševa zaudēja svaru vīra dēļ

33 gadus vecā Ļaisana Utjaševa audzina divus bērnus kopā ar savu vīru Pāvelu Voļu. Pagājušā gada novembrī pāris atzīmēja savu sesto kāzu gadadienu.

Sportiste vienmēr varēja lielīties ar slaidu figūru. Pēc dzemdībām viņai izdevās atgriezties iepriekšējā formā, un tagad viņa regulāri demonstrē saviem pielūdzējiem lielisku figūru diezgan atklātos tērpos.

Tomēr televīzijas vadītāja atzīstas, ka viņai ir tendence uz apaļīgumu, un, lai izskatītos nevainojami, viņai nākas smagai strādāt ar sevi.

Tā interneta žurnālā “OK!” Ļaisana pastāstīja, ka nometa 30 kilogramus sava mīļotā vīra dēļ.

“Es dzīvoju ar cilvēku, kurš nekad nepieņemas svarā. Viņš lielījās, ka vasarā pieņēmis pa 2 kilogramiem. Lai to panāktu, viņš pielikta neticamu piepūli. Paša patiesībā ir ļoti sportisks puisis, lai arī uz viņu skatoties to nepateiks. Bet muskuļi tur ir, viņš bērnus viegli paceļ, un arī mani uz rokām nēsā. Tiesa, man nācās notievēt pa 30 kg, lai viņš nesastieptu muguru”, – paziņoja Utjaševa.

Sportiste ar humora izjūtu atzīmēja: “Negribu, ka pa mūsu pāri saka: “Lūk, kurš viņu ģimenē ēd”. Daudzi Ļaisanas sekotāji Instagram apgalvo, ka viņa ir izsmalcināta, gracioza, un viņai piemīt brīnišķīga stila izjūta.

avots: zhenray.ru

Pievienot komentāru