”Man tur ir jābūt!” Aivis ”Lauku sētas” dēļ gatavs pamest celtnieka darbu Nīderlandē

Dalībai skatītāju iemīļotā realitātes šovā ”Lauku sēta” starp vairākiem simtiem pretendentu ierindojies arī Aivis Kandavnieks. Lai arī šobrīd dzīvo un strādā Nīderlandē, viņš ir ļoti ieinteresēts piedalīties spēlē un, ja izturēs šova atlasi, gatavs atgriezties Latvijā.

”Man ir 26 gadi, un mana profesija ir celtnieks,” šova atlasē, kas šogad notika tiešsaistē, ar sevi iepazīstina Aivis. ”Esmu spējīgs darīt daudz, arī lauku darbus varu paveikt.”

TV šova pretendents atklāj, kā bērnībā ir daudz un smagi strādājis, tostarp kopis cūkas un ravējis dārzus, līdz ar ko spriež, ka ”Lauku sēta” viņam varētu būt ļoti piemērota. ”Es protu arī labi saprasties ar cilvēkiem.”


Citi šobrīd lasa:


Qries

Saite: FOTO: Hosams Abu Meri parāda savu ģimeni


”Es domāju, ka es varētu tikt līdz finālam un sevi redzu pirmajā vai otrajā vietā,” pārliecināts ir Aivis.

”Šobrīd es esmu Nīderlandē, bet, ja man būs iespēja tikt ”Lauku sētā”, es viennozīmīgi braucu uz Latviju,” saka Aivis.

Kā atzīst puisis, darbiem un kaislībām ”Lauku sētā” cītīgi sekojis līdzi visas sezonas, bet visvairāk viņu ieintriģējusi pagājušā sezona, kad ”notika visādākas intrigas, perversības”. Viņa lielākie favorīti bijuši ”čalītis ar lāci” (Jurčiks – red.) un ”meitene ar lielajām krūtīm” (Linda – red.).

Arī pats uzskata, ka ir atvērts cilvēks un daudz nekaunas. ”Esmu strādnieks. Zinu, ka ”Lauku sētā” ir jāstrādā un tāda variants kā slinkošana nav. Varu arī pateikt ko pretim – neviens man muti neaiztaisīs. Esmu atvērts piedzīvojumiem. Esmu kaislīgākais ”Lauku sētas” fans. Man tur ir jābūt,” tā Aivis.

 

Avots: skaties.lv

Pievienot komentāru