Māte pamatīgi sašutusi par piedzīvoto pie Bērnu slimnīcas

Attēlam ilustratīva nozīme.

Žannas meita skolā sporta stundā satraumējusi kāju. Celi pakustināt meita nevarēja, bet aizbrauca mājās, pielika ledu. Pēc divām dienām nolēma doties uz Bērnu slimnīcu, bet tur viņas sagaidīja nepatīkams pārsteigums, vēstīja raidījums “Bez Tabu”.

Covid-19 ierobežojumu dēļ slimnīcā vēl aizvien ir ierobežots skaits pacientu, kuri drīkst uzturēties slimnīcas telpās. Žanna ar meitu ieradās slimnīcā un stājās rindā ārā, aiz vēl septiņiem pacientiem.

Žanna
neapmierināta ar BKUS darbību

“Mēs rindā nostāvējām ārā divas ar pusi stundas. Lietū un aukstumā. Tajā laikā vēl atveda meitenīti, kurai bija četri gadi, ar pārsistu zodu, un viss asinīs. Un, protams, ka vecāki, kas jau bija stāvējuši rindā, šo meitenīti palaida pa priekšu. Tas nozīmē, ka vecāki, ārā stāvot, paši koordinē šo iekšā laišanas sistēmu.”

Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas pārstāve apstiprina, ka, tā kā Ministru kabineta noteikumi vēl aizvien paredz gan divu metru distancēšanos, gan nepieciešamību testēties un testēt visus pacientus, gan nēsāt maskas, arī slimnīcas uzgaidāmajā telpā vēl aizvien ir ierobežots skaits, cik pacientu telpā drīkst uzturēties. Telpā var atrasties pieci pacienti ar ģimenēm, lai sagaidītu pirmreizējo ārsta apskati un trīs pacienti ar kādām saslimšanas pazīmēm, kas varētu būt kāda veida infekcija.

Lasīt vēl –Ja bērns sēž šādā pozā NEKAVĒJOTIES aizrādiet viņam!

VIDEO:

Pievienot komentāru