Meiteni pa kreisi skolā ķircināja par Žirafi. 8 gadus vēlāk visi sapņo ar viņu fotografēties!

Meiteni saukāja par Stiebru, Žirafi un Gulivera meitu.

Tomēr Hollija vienmēr turējās godam. Viņa 10 gadus spēlēja futbolu un 8 — basketbolu, bet pat šeit meitene saskārās ar netaisnību: galu galā, viņu izslēdza no komandas garā auguma dēļ.

Bruta neturēja aizvainojumu uz nežēlīgajiem vienaudžiem, bet, vienā jaukā brīdī nolēma mainīt dzīvi un pārcēlās uz daudzmiljono Ņujorku.

Bet, kā zināms, Lielajā ābolā vienmēr atradīsies vieta meitenēm ar Hollijas izskatu.

Šodien Hollijai Brutai ir 20 gadi. Viņa mācās projektēšanu un strādā kā modele.

Pēc Hollijas vārdiem, Ņujorkā vējo brīvības gars. Šeit elpot ir vieglāk! Vietējie iedzīvotāji vienkāršāk skatās uz lietām, kā arī lojāli izturas pret cilvēkiem, kuri izceļas no pūļa.

Starp citu, šodien Hollijas Brutas augums ir nedaudz vairāk nekā 2 m, un viņas kāju garums ir ievietots Ginesa rekordu grāmatā. Lai būtu precīzi, viņas kāju garums — 125,7 cm.

Tas nemaz neliedz amerikānietei valkāt kurpes ar augstiem papēžiem. «Ja es redzu barā cilvēku garāku par sevi, tad uzreiz eju pie viņa un uzsāku sarunu», — dalās dzīves pieredzē Hollija. Un tā notiek reti …

Kā redzi, klasesbiedru izsmiekli nesalauza meiteni, viņa pārvērta savu atšķirīgo iezīmi pašcieņā, un sev adresētus naidīgos komentārus uztver ar humoru.

Lasi arī: Beidzot nācis gaismā! Ārsti publicējuši sarakstu ar zālēm, kas neko neārstē

Šajā video ir parādīts, kāda dzīve ir meitenei ar visgarākajām kājām uz Zemes.

Atceros, ka arī skolā man bija kompleksi garā auguma dēļ. Bet tagad, ar saviem 173 cm es jūtos lieliski. Dzīve visu nolikusi savās vietās. Galvenais — pat krītot, nepadoties.

Dotajā savas dzīves posmā Hollija atrodas mīlestības meklējumos. Domāju, ka ar viņas gribasspēku un pārliecību, viņai viss būs teicami! Un uzspļaut, kāds augums būs viņas izredzētajam, jo šajā pasaulē ir vēl svarīgākas lietas.

Pievienot komentāru