“Mēs atvadījāmies ar cerībām tikties,” – Mārtiņa Rītiņa brālis Jānis pastāsta ko būtisku par šefpavāru

Pazīstamais šefpavārs Mārtiņš Rītiņš (73) jau vairākas nedēļas ir slimnīcā. Par to, kā Mārtiņš cīnās par dzīvību, žurnālam “Kas Jauns” pastāstījis viņa brālis Jānis.

 

“Mēs, visi četri Rītiņu brāļi – Mārtiņš, Andrejs, Jānis un Juris, kurš pirms dažiem gadiem devās aizsaulē –, vienmēr esam bijuši blakus, pat laikā, kad katrs dzīvojām citā valstī. Agrāk dziedājām korī, dejojām, nu regulāri cits citu apciemojam, sazvanāmies.

Pateicoties vecāku ieaudzinātajām vērtībām, mums, brāļiem, savstarpējā saikne visu mūžu ir bijusi ļoti cieša. Mēs esam lepni par to, ko Mārtiņš savā dzīvē paveicis. Kad bijām mazi, domājām, ka Mārtiņš “paliks pēdējā vietā”. Jokojām, ka esam tie gudrie, bet trešais ir Mārtiņš. Taču sanāca tā, ka Mārtiņš visvairāk dzīvē sasniedza,” labus vārdus saka brālis Jānis.

Lasi vēl: Arņa Līcīša dzīvesbiedre nākusi klajā ar uzrunu visiem viņa talanta cienītājiem

Nu brāļi Andrejs un Jānis dzīvo cerībās, lai viņus neatstātu jaunākais brālis Mārtiņš, kurš pēc Ziemassvētkiem nonāca slimnīcā un par savu dzīvību cīnās reanimācijā, esot bezsamaņā. “Bija brīdis, kad stāvoklis stabilizējās. Un gribējās ticēt, ka sliktākajam Mārtiņš ticis cauri,” saka Jānis, pastāstot, ka brālim ir atklāts Covid-19 delta paveids. Tāpat Jānis saka lielu paldies ārstiem, kas šobrīd rūpējas par Mārtiņu.

 

 

 

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Pievienot komentāru